850 مزار شهید در لرستان ساماندهی نشدهاند
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: 850 مزار شهید در استان ساماندهی نشدهاند.
محمود زرین جوبی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: 850 مزار شهید در سطح استان داریم که هنوز ساماندهی نشدهاند.
وی بیان کرد: پیشبینی اعتبار ما برای این موضوع که جزو مصوبات سفر ریاستجمهوری به استان است، حدود 20 میلیارد تومان بود که با 10 میلیارد تومان آن در سالهای 1400 و 1401 موافقت شد.
این مسئول ادامه داد: قرار بر این بود که سه میلیارد از این مبلغ از طریق بودجه استانی، تملک داراییها توسط سازمان برنامهوبودجه استان، دو میلیارد آن در بودجه سال 1401 توسط سازمان مدیریت مرکز بهصورت متمرکز و پنج میلیارد نیز از محل فرمان حضرت امام (ره) تأمین شود.
زرین جویی عنوان کرد: علاوه بر این حدود دو میلیارد تومان از بودجه استانی 1400 مصوبه داریم که انتظار داریم تا پایان سال این مقدار را بهصورت 100 درصد به ما تخصیص بدهند و حداقل نصف سه میلیارد مصوبه سفر را نیز بدهند و سال آینده نیز همراه با دو میلیارد مرکز بقیهاش را بدهند تا خیلی از کارها را میتوانیم جلو بیندازیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، تصریح کرد: یکی از مشکلات اصلی ما بحث تأمین اعتبار است که به هر شکل ممکنی باید تأمین شود.
وی افزود: با توجه به اینکه در آستانه برگزاری کنگره 6544 شهید استان در پایان سال 1401 هستیم باید با کاری جهادی مزار تمام شهدای استان ساماندهی شود.
انتهای پیام