شنبه 24 خرداد 1404

آبراموویچ سکوتش را شکست

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
آبراموویچ سکوتش را شکست

مالک سابق چلسی عنوان کرد دیگر نمی‌خواهد مالک باشگاهی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان - رومان آبراموویچ، مالک متمول سابق چلسی، سکوتش را شکست. سه سال پیش حمله روسیه به اوکراین او را مجبور به فروش چلسی کرد و حتی نتوانست با این باشگاه لندنی خداحافظی مناسبی داشته باشد. او مارس 2022 اعلام کرد به خاطر اتهاماتی مبنی بر متحدبودن با ولادیمیر پوتین چاره‌ای جز فروش چلسی ندارد؛ ادعایی که منجر به تحریم او توسط دولت بریتانیا در اواخر همان ماه شد.

رومن آبراموویچ در نهایت، مه 2022 چلسی را به کنسرسیوم آمریکایی تاد بولی فروخت و 2.5 میلیارد پوند از درآمد حاصل از فروش را به یک حساب بانکی مسدودشده در بریتانیا واریز کرد تا بتوان آن را به خیریه‌های حامی قربانیان جنگ در اوکراین اهدا کند.

او سال 2003 چلسی را با 140 میلیون پوند خریداری کرد و با کسب جام‌ها و موفقیت‌های اروپایی این باشگاه را به اوج رساند.

وقتی از آبراموویچ درباره چلسی و آینده‌اش سوال شد، گفت: شاید روزی موقعیتی پیش بیاید که بتوانم در ورزشگاه حاضر باشم و یک خداحافظی درست و حسابی داشته باشم، اما چیزی بیش از این نخواهم گفت. هیچ علاقه‌ای به بر عهده گرفتن هیچ نقشی در فوتبال ندارم ولی شاید کاری باشد که بتوانم برای کمک به آکادمی‌ها و جوانان انجام دهم و در این صورت قبول می‌کنم، اما نمی‌خواهم مالکیت تیم دیگری را بر عهده بگیرم.

یوفا ماه ژوئیه چلسی را به دلیل نقض قانون بازی جوانمردانه مالی 8.6 میلیون پوند جریمه کرد.

آبراموویچ همچنین گفت که اجازه نمی‌دهد اتهامات علیه او، از جمله از سوی دولت بریتانیا، باعث شود از مسیرش خارج شود. او به نیک پیوروال گفت: یک ضرب‌المثل قدیمی روسی وجود دارد: سگ‌ها واق‌واق می‌کنند، کاروان به راهش ادامه می‌دهد و این در اینجا مناسب است. مهم نیست چه کار کنم، مردم همیشه من را به چیزی متهم می‌کنند. در نهایت فقط برای کمک‌کردن به دیگران کار کردم.