سه‌شنبه 11 آذر 1404

آخرین خبر از وضعیت رضا امیرخانی

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
آخرین خبر از وضعیت رضا امیرخانی

براساس ارزیابی تیم پزشکی بیمارستان کسری وضعیت رضا امیرخانی تغییر قابل توجهی نداشته و همچنان تحت مراقبت های ویژه پرشکی قرار دارد

به گزارش خبرآنلاین، براساس ارزیابی تیم پزشکی بیمارستان کسری امروز 11 آذر وضعیت بالینی رضا امیرخانی که در بیمارستان کسری بستری است تغییر قابل توجهی نداشته و همچنان تحت مراقبت های ویژه پرشکی قرار دارد و تیم درمانی به صورت مستمر علائم حیاتی و وضعیت عمومی وی را پایش می کند. اقدامات تخصصی هنچنان در حال انجام استو هر گونه تغییر در وضعیت امیرخانی در اصلاع رسانی های بعدی اعلام می شود.

رضا امیرخانی نویسنده صاحب نام، یکشنبه 9 آذر 1404 بر اثر سقوط از پاراگلایدر آسیب دیده و اکنون در بیمارستان بستری است به گفته پزشکان، امیرخانی از چند ناحیه دچار شکستگی و آسیب شده و در بخش مراقبت‌های ویژه تحت نظر و درمان است.

رضا امیرخانی زاده سال 1352 در تهران است و در دانشگاه صنعتی شریف، مهندسی مکانیک خوانده است. از میان آثار این نویسنده می توان به کتاب هایی همچون «ارمیا»، «ناصر ارمنی»، «من او»، «از به»، «داستان سیستان»، «نشت نشا»، «بیوتن»، «سرلوحه‌ها»، «نفحات نفت»، «جانستان کابلستان»، «قیدار» و «نیم‌دانگ پیونگ‌دانگ» اشاره کرد.

233217

کد مطلب 2150629