آخرین وضعیت ذخیره سدهای استان اصفهان
مدیر دفتر تأسیسات آبی شرکت آب منطقهای استان اصفهان در مورد آخرین وضعیت ذخیره سدهای استان اصفهان توضیحاتی داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احسان اله امینی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز در مورد میزان ذخیره سدهای استان اظهار کرد: تا روز هفتم اسفندماه حجم ذخیره سد زاینده رود 127/9میلیون متر مکعب است که نسبت به سال گذشته که از ذخیره 203/9 میلیون متر مکعبی برخوردار بوده، 37 درصد کاهش و نسبت به بلند مدت نیز با کاهش 82 درصدی روبرو است.
مدیر دفتر تأسیسات آبی شرکت آب منطقهای استان اصفهان تصریح کرد: حجم ذخیره سد گلپایگان 6/2 میلیون متر مکعب است که در سال گذشته در همین زمان از حجم 5/7 میلیون متر مکعب برخوردار بوده است؛ این میزان ذخیره در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل 7 درصد افزایش و نسبت به دراز مدت 71 درصد کاهش را نشان می دهد.
وی افزود: سد قره قاچ ذخیره 14/4میلیون متر مکعب دارد که در سال گذشته در این زمان ذخیره 17/3 میلیون متر مکعبی داشته که نشان دهده کاهش 17 درصدی نسبت به سال گذشته است اما نسبت به بلند مدت 12 درصد افزایش دارد.
امینی در ادامه عنوان کرد: ذخیره سد حنا 8/4 میلیون متر مکعب است که نسبت به سال گذشته که ذخیره این سد 13/9 میلیون متر مکعب بوده، حدود 40 درصد با کاهش روبروست و نسبت به بلند مدت نیز که ذخیره 17/7 میلیون مترمکعب داشته با کاهش 53 درصدی روبروست.
احسان اله امینی با بیان اینکه سد خمیران 3 میلیون متر مکعب ذخیره دارد، گفت: میزان ذخیره این سد نسبت به سال گذشته تغییرات محسوسی ندارد اما نسبت به بلند مدت که ذخیره 3/3 میلیون برخوردار بوده با 7 درصد کاهش حجم روبروست.
امینی گفت: سد باغکل با 1/4میلیون متر مکعب ذخیره، نسبت به سال گذشته که 2/2میلیون متر مکعب ذخیره داشته 37درصد کاهش و نسبت به بلند مدت از 14 درصد کاهش داشته است.
انتهای پیام /