یک‌شنبه 18 مرداد 1405

آخرین وضعیت «پادگان 06» از زبان رئیس شورای شهر تهران

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
آخرین وضعیت «پادگان 06» از زبان رئیس شورای شهر تهران

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بررسی اقدامات شهرداری در شرایط کنونی، از ارائه پیشنهاد کمیسیون شهرسازی برای احداث فضاهای امن شهری و رعایت دقیق الزامات پدافند غیرعامل در ساختمان‌سازی‌های جدید خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، مهدی چمران روز یکشنبه در حاشیه جلسه 422 شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز اقدامات شهرداری در شرایط جنگی همچون جلسات قبلی بررسی می‌شود، اظهار کرد: کمیسیون شهرسازی و معماری، پیشنهادی مبنی بر اقدام شهرداری برای احداث فضاهای امن شهری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل در ساختمان‌سازی ارائه داده که در آن مباحث فنی خوبی مورد توجه قرار گرفته است. این پیشنهاد فضای گسترده‌ای از جمله مترو را در برمی‌گیرد.

وی افزود: گزارشات حسابرسی سال 1404 نیز در دستور بررسی است که تاکنون سابقه نداشته گزارشات حسابرسی بلافاصله بررسی و نتایج آن در اقدامات مالی لحاظ شود.

فضای سبز «پادگان 06» در اختیار شهرداری است

ایرنا نوشت: چمران در مورد وضعیت «پادگان 06» گفت: بخش زیادی از این پروژه آماده است. فضای سبز آن در اختیار شهرداری است و قرار بر این شده که به عنوان فضای سبز شهری مورد استفاده قرار بگیرد. تغییرات پادگان دیگری در دستور نیست. با توجه به اینکه پادگان‌ها تراکم شهر را کاهش می‌دهد، این پیشنهاد مطرح شد که در آن ساختمان‌سازی صورت نگیرد و تنها به توسعه فضای سبز بپردازیم. باید این موضوع در مراجع بالاتر تصویب شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: امکان خروج پادگان‌ها از تهران وجود دارد و همانگونه ساختن آنها بی معنی است و باید ضوابط ایمنی برای ساخت آن مورد توجه قرار بگیرد. اینکه این اماکن در چه فضاهایی ساخته شود نیاز به بررسی دارد.

امکان اضافه تراکم وجود ندارد

چمران درباره اضافه تراکم ساخت و سازها هم خاطرنشان کرد: در لایحه‌ای که پیش‌بینی کرده‌ایم قرار بر این شده که اگر تخریب‌ها زیاد باشد و اضافه تراکم لحاظ نشود، پیشنهادها و راهکارهایی بررسی شود. مشکلات ساختمان‌های تعدادی از خانواده‌ها هنوز باقی مانده و باید به آنها در نقاطی دیگر تراکم داده شود و این موضوع زمان‌بر است. صاحبان این ساختمان‌ها گرفتار بودند و موضوع را دنبال نکرده بودند. به هرشکل قراردادها منعقد شده و امور آنها در حال پیگیری است.

وی خاطرنشان کرد: امکان خروج پادگان‌ها از تهران وجود دارد و در صورت ساخت مجدد آنها در خارج از شهر، باید ضوابط ایمنی و پدافندی به دقت رعایت شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر ساماندهی سگ های ولگرد در تهران نیز اظهار بی اطلاعی کرد.

47236