جمعه 17 مرداد 1404

آرمات: برد در ست نخست اهمیت زیادی داشت / حمله چک را از کار انداختیم

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
آرمات: برد در ست نخست اهمیت زیادی داشت / حمله چک را از کار انداختیم

سرمربی تیم والیبال نوجوانان ایران با بیان اینکه اگر ست اول را می‌باختیم به سرنوشت بازی مقابل لهستان دچار می‌شدیم، گفت: سرویس ریسکی نزدیم و با دفاع خوب، حمله جک را از کار انداختیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، نوجوانان ایران با پیروزی قاطع سه بر صفر مقابل جمهوری چک راهی مرحله یک‌چهارم نهایی و هشت تیم برتر رقابت‌های جهانی شدند.

مسعود آرمات سرمربی تیم ملی ضمن تاکید بر اجرایی شدن تمام طرح و برنامه‌هایش در زمین بازی امشب گفت: جمهوری چک نایب قهرمانی اروپا بود و اگر به این تیم فرصت می‌دادیم، قطعا ایران را اذیت می‌کرد. در فاصله زمانی بین بازی ما با نیجریه و چک، برنامه تمرینی تیم را برمبنای نقاط ضعف چک‌ها تنظیم کردیم. وی ادامه داد: در کنار آن به آنالیز خوبی ازحریف هم رسیدیم و توانستیم این تیم را از بازی خارج کنیم. اگر گیم اول به چک می‌باختیم، قطعا به سرنوشت بازی مقابل لهستان دچار می‌شدیم، اما با تغییراتی که ایجاد کردیم، روند رو به رشد تیم را بهبود بخشیدیدم. آرمات افزود: پیش از بازی به بازیکنانم گوش‌زد کردم که نحوه شروع بازی برایمان مهم است. آن‌ها نیز توصیه‌هایم را گوش کردند و در ادامه توانستیم بهتر باشیم. سرمربی تیم والیبال نوجوانان ایران در پاسخ به این که چرا از بازیکنان ذخیره در این بازی استفاده نکرد، گفت: از این سئوال تعجب می‌کنم. چون در رده سنی نوجوانان حتی اگر اختلاف امتیاز به عدد 8 هم برسد باز نمی‌شود گفت بازی تمام شد. چون اشتباهات فردی در این رده سنی زیاد است. نمی‌توانستم ریسک کنم. اگر از بازیکنان ذخیره استفاده می‌کردم همین دوستان نمی‌گفتند آرمات چه مربی است؟ با تمام احترامی که برای نظر همه قائل هستم اما تیم و نتیجه گرفتن تیم مهمتر است. او در پاسخ به این که در ست‌های دوم و سوم از چه ترفندی برای عقب نگه‌داشتن حریف استفاده کرد، گفت: در این بازی قرار بود سرویس ریسکی نزنیم و سرویس‌هایمان کنترل شده باشد. دفاع را طوری چیده بودیم که حمله حریف را دچار مشکل کنیم. خوشبختانه بچه‌ها حرف‌هایم را کاملا گوش کردند و در نهایت دیدند اگر به سرمربی اعتماد کنند، می‌توانند برنده باشند. آرمات درخصوص بازی ایران مقابل آرژانتین هم صحبت کرد و گفت: از حالا به بعد این برد را فراموش کرده و برنامه‌هایمان را فقط برمنبای آنالیز آرژانتین می‌چینیم. بازی‌های این تیم را دیده‌ایم و انشاا... اگر در بازی فردا پیروز شویم راهی مرحله نیمه‌نهایی خواهیم شد که اتفاق خوبی است.