جمعه 28 آذر 1404

آغاز رزمایش ملی «بخشش ایرانیان» در کمیته امداد / کمک به اقشار نیازمند به ویژه آسیب‌دیده از کرونا

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
آغاز رزمایش ملی «بخشش ایرانیان» در کمیته امداد / کمک به اقشار نیازمند به ویژه آسیب‌دیده از کرونا

رئیس کمیته امداد گفت: با همراهی مردم، گروه‌های جهادی و در کنار تمام دستگاه‌های حمایتی تا رفع کامل ویروس منحوس کرونا در خدمت مردم نیازمند و محروم هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدمرتضی بختیاری با تقدیرخاضعانه از بیانات گرانقدر رهبر معظم انقلاب به مناسبت نیمه شعبان و توجه ویژه معظم له به کمک به مستمندان و نیازمندان افزود: کمیته امداد همچون گذشته این فرمایشات را نصب‌العین خود قرار داده و در خط مقدم دستگیری از محرومان و نیازمندان ادای تکلیف می‌کند.

وی با اشاره به تاکیدات ولی امرمسلمین در خصوص ایجاد پویش گسترده برای همدلی و کمک مومنانه به مستمندان و اقشار آسیب‌دیده از کرونا خاطرنشان کرد: به همین منظور در کمیته امداد مصمم هستیم با جذب حداکثری کمک‌های مردمی و مشارکت خیران و نیکوکاران، غم و اندوه اثرات این ویروس منحوس را با خاطره خوش همدلی و مهرآفرینی مردم عزت‌مند ایران اسلامی با استعانت از خداوند سبحان جبران کنیم. رئیس کمیته امداد با بیان اینکه عبور از این روز‌های سخت نیازمند همراهی تمام اقشارو افراد جامعه و کسانی است که توانایی کمک به نیازمندان را دارند، گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان که ماه از خودگذشتگی و توجه به مستمندان است، از تمامی مردم نیکوکار ایران اسلامی دعوت می‌کنیم با پیوستن به این رزمایش ملی، پایان ماه میهمانی الهی را با پایان دادن به غم و اندوه هموطنان نیازمند و آسیب‌دیده از کرونا پیوند بزنند.

حساب‌های 0103333333000 و 3333 نزد بانک ملی و همچنین شماره کارت 6037997900001000 برای جمع‌آوری کمک‌های مردم خیر و نوعدوست کشورمان پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام /