آغاز طرح ساختار قامتی بانوان در 20 روستای شیروان
بجنورد - ایرنا - رییس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی شیروان گفت: طرح ساختار قامتی بانوان در 20 روستای این شهرستان از روز شنبه آغاز شده است که اجرای آن به مدت سه ماه ادامه دارد.
باقر مرسل در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به اجرای دو مرحله ای این طرح اشاره کرد و اظهار داشت: در مرحله اول ساختار قامتی 500 نفر از زنان و دختران بالای 16 سال 10 روستای شهرستان بررسی می شود.
وی از جمله عوامل ناهنجاری های ساختار قامتی در شهرستان را نوع سبک زندگی، کار زیاد و مشکلات ناشی از بارداری دانست و گفت: در راستای اجرای این طرح هرگونه ناهنجاری اسکلتی، ساختاری و خطاهای فیزیکی اندام در کنار دیگر مشکلات زنان روستایی شناسایی و بررسی میشود.
مرسل افزود: این طرح با حضور کارشناسان و با انجام حرکات اصلاحی به همراه آموزش های لازم در بین زنان و دختران انجام می شود.
رییس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی شیروان گفت: همچنین در اجرای این طرح آسیبهای مختلف قامتی از جمله زانوی ضربدری، پرانتزی، کف پای صاف، گودی کمر و پشت تابدار مورد ارزیابی قرار میگیرد.
اکنون 18 هزار خانوار مشتمل بر 68 هزار نفر از جمعیت شیروان در مناطق روستایی این شهرستان سکونت دارند و 50 درصد از جامعه را قشر بانوان تشکیل می دهند.
مرکز شهرستان 157 هزار نفری خراسان شمالی در 60 کیلومتری شرق بجنورد واقع است.
*س_برچسبها_س*