آغاز عملیات اجرایی ساخت راکتور تحقیقاتی جدید
محمد اسلامی با بیان این مطلب افزود: از 4 سال گذشته پروژه اجرایی مرکز تترا شتاب گرفته است که بزرگترین مرکز تولید رادیوداروی منطقه خواهد بود. وی افزود: این رآکتور 10 مگاواتِ تحقیقاتیِ استخری، که یک مقیاس بزرگتر از لحاظ کارآیی و عملکردی بهتر نسبت به رآکتور تهران خواهد داشت؛ برای ما پوشش دهنده دامنه بزرگی از فعالیتها خواهد بود که در آن ما آزمایش سوخت را هم پیش بینی کرده ایم.
وی افزود: با راه اندازی این مرکز میتوانیم ظرفیت بزرگتر و گستردهتر داشته باشیم و فرآیند تحقیقات، آموزش، پژوهش و تولید رادیودارو را از طریق استفاده از رآکتور جدید، با ظرفیت بالاتری پشتیبانی کنیم.
معاون رئیس جمهور با توجه به مسئله بومی سازی فناوری در سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: ما با تلاش دانشمندان در این سازمان باور به توانستن و ساخت داخل را هدف قرار داده ایم.
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به تهیه و تصویب چشم انداز یک سند راهبردی در این سازمان گفت: اهداف کمی و کیفی که در این سند تعریف شده، در دستور کار ما قرار دارد و آن را دنبال میکنیم. آقای اسلامی افزود: بر اساس این سند همه سازمان و شرکتهای تابعه ما و شبکهای که با ما همکاری میکنند امروز همه در این ریل و با این ساز و کار تعریف شده نقش خودشان را ایفاء میکنند.