چهارشنبه 4 شهریور 1405

آغاز مرحله نخست طرح جایگزینی تاکسی‌های فرسوده 1402

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
آغاز مرحله نخست طرح جایگزینی تاکسی‌های فرسوده 1402

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده گفت: 2500 دستگاه تاکسی فرسوده تا پایان تیرماه جایگزین می‌شود.

مهران سالاریه با اشاره به طرح کلیدبه کلید جایگزینی تاکسی‌های فرسوده گفت: براساس این طرح قرار است 10 هزار دستگاه تاکسی فرسوده در کشور با تسهیلات 100، 120، 150 و 200 میلیون تومانی جایگزین شوند.

سالاریه افزود: 4 هزار و 500 متقاضی تا 28 اسفند ماه سال گذشته نسبت به واریز وجه اقدام کرده‌اند که از این تعداد تا کنون 2 هزار نفر تاکسی جایگزین گرفتند.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده با بیان در این طرح جایگزینی تلاش شده تا مالکان تاکسی‌ها در کمترین زمان ممکن، خودرو جایگزین را دریافت کنند، گفت: بدین ترتیب متقاضیان پس از پذیرش خودرو فرسوده خود در مراکز اسقاط به شرکت ایران خودرو برای دریافت تاکسی جدید معرفی می‌شوند و خودرو خود را دریافت می‌کنند.

او ادامه داد: در مرحله فعلی این طرح، خودرو جایگزین سورن پلاس خواهد بود.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده تاکید کرد: در مرحله نخست طرح جایگزینی تاکسی‌های فرسوده سال 1402، آن دسته از مالکان تاکسی‌های فرسوده که سال گذشته در طرح جایگزینی ثبت نام کرده و تا 28 اسفند ماه 1401 نسبت به پرداخت وجه اقدام کرده‌اند هرچه سریعتر برای قرارگیری در فرآیند تحویل خودرو با هماهنگی تاکسیرانی مربوطه به مراکز اسقاط سراسر کشور مراجعه کنند.

او گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پایان تیرماه 2500 دستگاه تاکسی جدید جایگزین تاکسی‌های فرسوده خواهد شد.

سالاریه در خصوص سایر مالکان تاکسی‌های فرسوده نیز گفت: بزودی شرایط و نحوه تکمیل ثبت نام سایر متقاضیان این طرح اعلام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی