یک‌شنبه 26 اسفند 1403

آغاز موج اول سفرهای نوروزی در مازندران

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
آغاز موج اول سفرهای نوروزی در مازندران

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مازندران با اشاره به آغاز موج اول سفرهای نوروزی در مازندران، گفت: پیش‌بینی ما این است که موج اول سفر تا روز چهارشنبه 29 اسفندماه تداوم یابد.

به گزارش مشرق، حسین ایزدی اظهار کرد: 22 شهرستان استان طی تعطیلات نوروزی پذیرای مسافران است.

وی با اشاره به آغاز موج اول سفرهای نوروزی در مازندران، افزود: پیش‌بینی ما این است که موج اول سفر تا روز چهارشنبه 29 اسفندماه در استان مازندران تداوم یابد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مازندران بیان کرد: بیش از یک میلیون و 124 هزار تخت برای میزبانی از گردشگران نوروزی آماده شده است.

ایزدی یادآور شد: طی این مدت هتل‌ها، متل‌ها، خانه‌های مسافر، اقامتگاه‌های گردشگری و بوم‌گردی و سایر آماده پذیرایی از مسافران نوروزی است.

وی با بیان اینکه ستاد اجرایی خدمات سفر به‌صورت رسمی در مازندران آغاز به کار کرده است، اظهار کرد: باتوجه به مقارن شدن نوروز و ماه مبارک رمضان تمامی سرویس‌های بهداشتی، نمازخانه‌ها و اماکن بین‌راهی آماده ارائه خدمات به مسافران است.

منبع: فارس
آغاز موج اول سفرهای نوروزی در مازندران 2