یک‌شنبه 18 خرداد 1404

آغاز پروژه‌ای بزرگ در نهاد ریاست جمهوری / برق نهاد با این روش تامین می شود + عکس

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
آغاز پروژه‌ای بزرگ در نهاد ریاست جمهوری / برق نهاد با این روش تامین می شود + عکس

عملیات احداث 1150 پنل خورشیدی با ظرفیت هرکدام 610 وات، در مجموعه نهاد ریاست‌جمهوری آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عملیات احداث 1150 پنل خورشیدی با ظرفیت هرکدام 610 وات، در مجموعه نهاد ریاست‌جمهوری در محل سالن اجلاس سران با حضور محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهوری آغاز شد.

بنا به روایت ایسنا، برق تولیدی این پنل‌ها معادل 3850 کیلووات در روز است که معادل حدود 30 درصد برق مصرفی مجموعه کل ساختمان‌های نهاد ریاست‌جمهوری در تهران را تأمین می‌کند. ظرفیت تولید برق این پنل‌ها حدود 1400 مگاوات ساعت در سال است.

قائم پناه در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کمبود انرژی داریم و باید ناترازی‌ها را برطرف کنیم، تصریح کرد: آماده‌ایم پنل‌های خورشیدی راه‌اندازی کنیم و به وعده رئیس جمهور مبنی بر رفع ناترازی انرژی را حل کنیم. زمانی مدرسه می‌ساختیم، الان با ناترازی انرژی روبرو هستیم، باید به سمت استفاده از پنل‌های خورشیدی حرکت کرده و با راه‌اندازی آن‌ها، خاموشی نداشته باشیم تا شرمنده مردم نشویم.

27222

کد خبر 2075168
آغاز پروژه‌ای بزرگ در نهاد ریاست جمهوری / برق نهاد با این روش تامین می شود + عکس 2