دوشنبه 16 مهر 1403

آغاز پویش "علمی جهادی" دبیرستان البرز

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
آغاز پویش "علمی جهادی" دبیرستان البرز

پویش "علمی جهادی" دبیرستان البرز با هدف پوشش تحصیلی دانش‌آموزان پایه دهم و دوازدهم 1200 مدرسه شبانه‌روزی سراسر کشور آغاز شد.

- اخبار اجتماعی -

مریم سعدی؛ طراح و برنامه‌ریز آموزشی دبیرستان البرز در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به آغاز پویش "علمی جهادی دبیرستان البرز" با هدف بسط عدالت آموزشی اظهار کرد: در دوران کرونا و با تجهیز استودیوهای پخش آنلاین دبیرستان، در قالب این طرح، دانش‌آموزان برخی مدارس استان سیستان و بلوچستان را تحت پوشش قرار دادیم و سه محور آموزش، آزمون و مشاوره مدنظر است، یادگیری زمانی تحقق پیدا می‌کند که این سه گانه در کنار هم مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: موفقیت مجموعه البرز در اجرای طرح سبب شد پس از آن، کمیسیون آموزش مجلس ورود و طرحی در این کمیسیون تصویب شد که ردیف بودجه به آن اختصاص یافت و مقرر شد دانش‌آموزان شاخه انسانی، ریاضی و تجربی مدارس شبانه‌روزی سراسر ایران تحت پوشش آموزشی دبیرستان البرز قرار بگیرند.

سعدی گفت: سال تحصیلی گذشته دانش‌آموزان پایه دوازدهم مدارس شبانه‌روزی سراسر کشور با محوریت امتحانات نهایی تحت پوشش قرار گرفتند که نتایج خوبی حاصل شد و از مهر امسال پویش وارد فاز اصلی خود شد و برای دانش‌آموزان پایه‌های دهم و دوازدهم برنامه‌های منسجمی داریم و از بهترین دبیران دبیرستان البرز با رویکرد تشریحی و کنکوری استفاده می‌شود.

امکان استفاده دانش‌آموزان از فیلم‌های آموزشی در شبکه شاد

طراح و برنامه‌ریز آموزشی دبیرستان البرز و نماینده کمیسیون آموزش در اجرای طرح ادامه داد: دانش‌آموزان پایه دهم در فرآیند سه ساله و دانش‌آموزان پایه دوازدهم، بیش از 1200 مدرسه شبانه‌روزی کشور در فرایند یک ساله تحت پشتیبانی آموزشی دبیرستان البرز قرار می‌گیرند.

وی مطرح کرد: فیلم‌های آموزشی از طریق شبکه شاد در اختیار سایر دانش‌آموزان هم قرار می‌گیرد همچنین ربات پرسش نیز در این شبکه قابل استفاده است؛ مرکز آزمون دبیرستان البرز (البرزآروین) مستقل شده است و می‌خواهیم نیاز به مراکز آزمون بیرونی را مرتفع کنیم و خدمات رایگان به دانش‌آموزان سراسر ایران ارائه دهیم.

اجبار پنهان والدین برای فرستادن دانش‌آموزان به مدارس غیردولتی! "تفکیک پولی و هوشی" دانش‌آموزان در نظام آموزشی کشور رسماً پذیرفته شده است! تفکیک دانش‌آموزان کشور بر اساس پول، استعداد و روابط! گلوی دانش‌آموزان بی‌بضاعت کشور زیر پای "آموزش طبقاتی!"/ 83 درصد رتبه‌های زیر 3 هزار کنکور برای 33 درصد دانش‌آموزان مدارس خاص!