آلودگی هوا
آلودگی هوا
زمستان فصل حمله ویروس ها و عفونت های باکتریایی به بدن است؛ هریک از ما برای مقابله با عوامل بیماری زا باید به فکر تقویت بدن باشیم.
بر اساس مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا، تمامی کودکستان ها برای شنبه یکم بهمن ماه تعطیل و کلیه مقاطع تحصیلی در استان تهران به استثناء شهرستانهای دماوند و فیروزکوه برای فردا غیرحضوری شد.
کلیه مقاطع تحصیلی استان تهران روز شنبه اول بهمن ماه غیرحضوری شد.
روز شنبه یکم بهمن ماه در تمامی شهرستانهای استان تهران به جز دماوند و فیروزکوه کودکستانها تعطیل و تمامی مدارس در مقاطع ابتدایی و متوسطه غیرحضوری و به صورت مجازی دایر است.
کلیه مقاطع استان تهران فردا یکم بهمن ماه مجازی شد.
تهران - ایرنا - بر اساس مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا، همه کودکستانها برای شنبه یکم بهمن ماه تعطیل و همه مقاطع تحصیلی در استان تهران به استثنا شهرستانهای پردیس، دماوند و فیروزکوه غیرحضوری شد.
بر اساس مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا، تمامی کودکستانها برای شنبه یکم بهمن ماه تعطیل و کلیه مقاطع تحصیلی در استان تهران به استثناء شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در روز شنبه یکم بهمن ماه غیرحضوری شد.
بر اساس مصوبات این کارگروه، روز شنبه یکم بهمن ماه در تمامی شهرستانهای استان تهران به جز دماوند، فیروزکوه کودکستانها تعطیل و تمامی مدارس در مقاطع ابتدایی و متوسطه غیرحضوری و به صورت مجازی دایر است.
تسنیم نوشت: بر اساس مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا، تمامی کودکستانها برای شنبه یکم بهمن ماه تعطیل است.
براساس اعلام کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران، کلیه مدارس استان تهران فردا شنبه اول بهمن غیرحضوری شد.
کارگروه اضطرار آلودگی هوا: به علت افزایش آلودگی هوا فردا شنبه (یکم بهمن) همه مدارس استان تهران به استثنای پردیس، فیروزکوه و دماوند به صورت غیر حضوری برگزار می شوند / مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی تعطیل هستند
بر اساس مصوبات این کارگروه، روز شنبه یکم بهمن ماه در تمامی شهرستانهای استان تهران به جز دماوند، فیروزکوه کودکستانها تعطیل و تمامی مدارس در مقاطع ابتدایی و متوسطه غیرحضوری و به صورت مجازی دایر است.
ابتکار میگوید: «در دولت یازدهم با همکاری که وزارت نفت، وضعیت گازوئیل اصلاح شد و 5000 پی پی ام و یا همان 5000 قسمت در میلیارد بود که این میزان را به 50 پی پی ام رساندیم، ولی الان ظاهرا مجددا بالا رفته و گزارش هایی که امروز هم وجود دارد، بسیار نگران کننده است. به همین دلیل است که مسئله بودجه و نوسازی فرآیند پالایشگاه ها و بهبودها عملکردها مهم است.»
ایسنا نوشت: اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار آلودگی سطح نارنجی از آلودگی هوا در استان تهران طی امروز جمعه 30 دی تا دوشنبه 3 بهمن خبر داد.
اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار آلودگی سطح نارنجی از آلودگی هوا در استان تهران طی امروز جمعه 30 دی تا دوشنبه 3 بهمن خبر داد.