چهارشنبه 24 بهمن 1403

آمار افتضاح مهاجمان چلسی در گلزنی

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
آمار افتضاح مهاجمان چلسی در گلزنی

آمارها نشان می‌دهد روند گلزنی تیم چلسی و مخصوصاً مهاجمان این تیم بسیار ضعیف بوده است.

به گزارش مشرق، در حالی که چلسی در این فصل ریخت‌وپاش‌های زیادی در بازار نقل و انتقالات کرده است، اما در میانه جدول لیگ برتر انگلیس دست و پا می‌زند و فصل کابوس‌واری را سپری می‌کند.

چلسی با وجود در اختیار داشتن مهاجمان نامدار، تاکنون تنها 41 گل در تمام رقابت‌های این فصل به ثمر رسانده و با به ثمر رساندن تنها 29 گل در لیگ جزیره، یکی از ضعیف‌ترین خطوط حمله لیگ برتر انگلیس را به خود اختصاص داده است.

آخرین بار «ژائو فلیکس» پرتغالی از بین مهاجمان، برای چلسی گلزنی کرده که آن هم به 28 روز پیش باز می‌گردد. «کای هاورتز» که برترین گلزن آبی‌های لندن با 9 گل زده در این فصل است، 35 روز از آخرین گلزنی‌اش می‌گذرد.

«رحیم استرلینگ» هم که در ابتدای فصل از منچسترسیتی راهی لندن شد، آخرین بار 38 روز پیش گلزنی کرده است. آمارها برا دیگر مهاجمان سرشناس چلسی حتی به مراتب بدتر است. از آخرین بازی که «پیر امریک اوبامیانگ» توپ را از خط دروازه حریفان عبور داده 185 روز می‌گذرد.

«کریستین پولیسیچ» آمریکایی 189 روز پیش گلزنی کرده و «حکیم زیاش» ستاره مراکش در جام جهانی 2022 قطر هم 420 روز است که رنگ گلزنی را ندیده است.

در پی این آمار ضعیف، چلسی هم‌اکنون 39 امتیاز از 30 بازی کسب کرده و فاصله‌اش با منطقه سقوط تنها 12 امتیاز است.

منبع: فارس