شنبه 24 خرداد 1404

آمار انتقال مصدومان به مراکز درمانی درپی حملات اسرائیل

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
آمار انتقال مصدومان به مراکز درمانی درپی حملات اسرائیل

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر با اشاره به آخرین وضعیت حادثه اخیر در کشور گفت: در 12 استان آسیب‌هایی به مناطقی وارد شد و تاکنون 95 نفر مصدوم و به مراکز درمانی منتقل و 26 نفر هم در محل حادثه توسط همکاران ما درمان شده اند.

به گزارش خبرآنلاین، مجتبی خالدی با اشاره به تعداد تیم‌های عملیاتی حاضر در حوادث اخیر در کشور اظهار کرد: در 12 استان آسیب‌هایی به مناطقی وارد شد و تاکنون 95 نفر مصدوم و به مراکز درمانی منتقل و 26 نفر هم در محل حادثه توسط همکاران ما درمان شده اند. جمعا 140 تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر، 670 نفر از داوطلبان و نیروهای تخصصی جمعیت هلال احمر، 10 تیم تخصصی جست‌وجو و نجات و 15 تیم واکنش سریع با 93 دستگاه آمبولانس و 36 خودروی نجات تخصصی در عملیات اخیر حضور داشتند.

وی ادامه داد: همه 1510 مرکز عملیاتی جمعیت هلال احمر اعم از پایگاه‌ها، مراکز اداره عملیات و بحران و تیم‌های آنست و جست‌وجو و نجات فنی و سیستم زنده یاب جمعیت هلال احمر در سراسر کشور در حال آماده باش هستند. هر نیم ساعت گزارش کاملی از اقدامات جمعیت هلال احمر در استان‌ها اخذ خواهد شد و به اطلاع مردم خواهد رسید.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر اضافه کرد: متاسفانه یکی از امدادگران ما در آذربایجان شرقی در حین عملیات به درجه شهادت رسید و نفر دیگری در حین عملیات در قصرشیرین مصدوم شد که در حال مداوا در مرکز درمانی است.

وی در پایان تاکید کرد: مردم اخبار تخصصی و کامل را از رسانه‌های رسمی دریافت کنند؛ اگر حادثه‌ای را مشاهده کردند، از تجمع خودداری کنند و اجازه دهند عوامل امدادی در لحظه به سراغ مصدومان بروند و مسیر باز بماند. این مرکز تا زمانی که شرایط به وضعیت عادی برنگردد در حال فعالیت و آماده باش خواهد بود.

233233

کد خبر 2077701