پنج‌شنبه 6 آذر 1404

آمار عجیب در کشور؛ وجود 1.4میلیون بی‌سواد 10 تا 49ساله در کشور

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
آمار عجیب در کشور؛ وجود 1.4میلیون بی‌سواد 10 تا 49ساله در کشور

ایسنا نوشت: وزیر آموزش و پرورش از ووجود یک میلیون و 400 هزار بی‌سواد در گروه سنی بین 10 تا 49 سال در کشور خبر داد و گفت: وزارت آموزش‌وپرورش همه ظرفیت های خود را برای سوادآموزی در کشور به کار می‌گیرد.

یوسف نوری دوشنبه 5دی‌ماه در دومین کنگره ملی 179 شهید نهضت سوادآموزی در سمنان خواستار همکاری دیگر دستگاه‌ها با آموزش و پرورش شد و اظهار کرد: تلاش می‌شود با همراهی دیگر بخش‌ها، بی‌سوادی در کشور به صفر نزدیک شود.

وی با اشاره به کارنامه درخشان کشورمان در سوادآموزی از برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران برای باسوادی به عنوان برنامه‌هایی موفق نام برد و افزود: یکی از خدمات و برکات جمهوری اسلامی در این بیش از چهار دهه نهضت سوادآموزی در کشور و افزایش قابل توجه نرخ باسوادی است.

این عضو کابینه از افزایش پنج برابر فضاهای آموزشی در دوران انقلاب خبر داد و گفت: در ابتدای انقلاب به ازای هر دانش آموز در کشور تنها 1.5 متر مربع فضای آموزشی بوده که این رقم امروزبه 5.22 متر مربع به ازای هر دانش‌آموز رسیده است.

نوری با اشاره به افزایش نرخ باسوادی در ایران طی این سال‌ها تصریح کرد: میانگین نرخ باسوادی در اوایل انقلاب 47 درصد بود که اینک به 97 درصد رسیده است.

وزیر آموزش و پرورش از تلاش برای باسوادی جامعه هدف در سراسر کشور از طریق نهضت سوادآموزی خبر داد و اضافه کرد: دولت سیزدهم همه توان خود را برای افزایش باسوادی به کار گرفته از همین رو افراد تحت پوشش سوادآموزی در این بخش از 120 هزار در سال گذشته امسال به 320هزار سوادآموز رسیده است.

وی بهره گیری از ظرفیت مردمی را راه به صفر رساندن نرخ بی‌سوادی دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران در بحث باسوادی در شمار کشورهای برتر جهان است.

وی به رشد علم در کشورمان در دوران انقلاب پرداخت و ادامه داد: امسال ایران 20 مدال طلای المپیاد کسب کرد و در زمینه شتاب علمی و حوزه فناوری‌های مختلف اقدامات خوبی انجام شده است.

این عضو کابینه خواستار همکاری مردم با این وزارتخانه شد و اظهار کرد: برای تحقق بیانات رهبری معظم انقلاب در بیانیه گام دوم و شکل گیری تمدن اسلامی نوین نیازمند رشد آموزش و پرورش هستیم.

بیشتر بخوانید:

271

کد خبر 1711593
آمار عجیب در کشور؛ وجود 1.4میلیون بی‌سواد 10 تا 49ساله در کشور 2