آمریکا در حالت آماده باش جنگی قرار گرفت / هکست: شرایط نگرانکننده جهانی وجود دارد
وزیر جنگ آمریکا گفت: اگر ایالات متحده میخواهد از جنگ جلوگیری کند، و این دقیقاً همان چیزی است که ما میخواهیم، باید از همین حالا شروع به آماده شدن کنیم.
پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا اعلام کرد که وضعیت کنونی در جهان با «روزهای 1939» قابل مقایسه است.
اکونومیک تایمز گزارش داد، وی بدون اشاره به جنگ افروزی ها و تنش آفرینیهای متعدد کشورش در نقاط مختلف جهان، ادامه داد که اگر آمریکا میخواهد از جنگ جلوگیری کند (!)، باید از همین حالا شروع به آماده شدن کند!
وزیر جنگ آمریکا گفت: وضعیت فعلی جهان با روزهای سال 1939 قابل مقایسه است. اکنون لحظهای در سال 1939 است، یا امیدوارم لحظهای در سال 1981. لحظهای از خطر فزاینده. دشمنان در حال جمع شدن هستند، تهدیدها در حال افزایش هستند. شما آن را حس میکنید. من هم آن را حس میکنم.
پیت هگست، ادعا کرد: اگر ایالات متحده میخواهد از جنگ جلوگیری کند، و این دقیقاً همان چیزی است که ما میخواهیم (!)، باید از همین حالا شروع به آماده شدن کنیم.
این مقام آمریکائی افزود که به دلیل آنچه وی مدعی «شرایط نگرانکننده جهانی» است، آمریکا صنعت نظامی خود را در حالت آمادهباش کامل قرار داده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.