آمریکا
آمریکا
رئیس کل دادگستری استان گیلان از شهادت سه پرستار در جریان اغتشاشات شب گذشته خبر داد.
استاد دانشگاه پرینستون با اشاره به نقشه دشمنان برای تجزیه ایران، از نقش تاریخی ایرانیان گفت.
فاکس نیوز در گزارشی از تعدیل نیرو و اخراج 9 هزار نفر در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی آمریکا خبر داد.
شورای عالی انقلاب فرهنگی با صدور بیانیهای تأکید کرد که طراح قطعی اغتشاشات، امریکا با همکاری موساد است.
وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ما آمادگی داریم برای یک توافق عادلانه و شرافتمندانه براساس احترام متقابل اقدام کنیم، گفت: اطمینان نداریم که آمریکاییها خواستار چنین چیزی باشند.
فیلم حماسی مهیج پل توماس اندرسون و سریال کمدی اپل پیشتاز نامزدهای جوایز انجمن بازیگران شدند.
مراسم تشییع شهید امنیت هادی آذر در شهرستان رامهرمز و با حضور گسترده مردم برگزار شد.
کشتیگیر وزن 87 کیلوگرم آمریکا، با وجود پشتسر گذاشتن یک مصدومیت جدی و جراحی سنگین در پایان سال 2024، بار دیگر توانست عنوان «ورزشکار سال 2025 Five Point Move» را از آنِ خود کند.
ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیهای اعلام کرد: با همراهی سایر نیروهای مسلح از منافع ملی، زیرساختهای راهبردی کشور و اموال عمومی با قدرت حراست و با هرتوطئهای با جدیت مقابله خواهد کرد.
شهردار پایتخت اوکراین از ساکنان کییف خواست به دلیل قطع گرمایش، پایتخت شهر را ترک کنند.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: مطمئن هستم مردم با حضور خود در میدان، پاسخ مهمی به دشمنان اسلام و اغتشاشگران خواهند داد.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص خطاب به مقامات متوهم اسرائیل تأکید کرد هسته سخت اقتدار ایران قابل نفوذ نیست.
اقتصادنیوز: پنجشنبهشب، ایران شب پرتلاطمی را پشت سر گذاشت. برخی خبرگزاریهای رسمی شکلگیری تجمعات اعتراضی در شهرهای مختلف را گزارش کردند. هیچ منبع خبری داخلی یا مقام مسوولی تا لحظه نگارش این گزارش، آماری از تعداد شهروندانی که در جریان این حوادث مجروح یا کشته شدهاند، اعلام نکردهاست.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی اظهار کرد: من اکثریت مردم ایران را همکار دشمنان جمهوری اسلامی نمیدانم.