شنبه 30 خرداد 1405

آموزشی

آموزشی

خبرگزاری مهر

ده نشست علمی، ده کارگاه آموزشی با تخفیف 30 درصدی و معرفی و تجلیل از برگزیدگان پژوهشی برنامه‌های ایرانداک در هفته پژوهش خواهد بود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از باتری‌های لیتیوم یون مدل 18650 LI-Ion حاوی گرافن شرکت انرژی نانوتک (Nanotech Energy) مورد اصابت گلوله‌ای با سرعت 2،917 فوت در ثانیه قرار گرفت. علی رغم نیروی بسیار بالای این ضربه، باتری دچار آتش‌سوزی نشد و هنوز هم شارژ خود را نگه داشته است. برای مقایسه، به یک باتری تجاری رقیب توسط گلوله‌ی 4.5 BRA با سرعت 2،915 فوت در ثانیه شلیک شدکه بلافاصله...

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور از دانشگاه صنعتی شریف و ناحیه نوآوری این دانشگاه بازدید کرد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم بر ایجاد کارگروهی مشترک متشکل از متخصصان و کارشناسان این وزرات‌خانه، کمیسیون ملی یونسکو - ایران و دانشگاه تهران برای پیشبرد روند جایزه بین‌المللی فناوری و نوآوری یونسکو تاکید کرد.

خبرگزاری ایرنا

سمنان - ایرنا - پنج محصول فناورانه شرکتهای فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در حاشیه بزرگ ترین رویداد فناورانه زیست بوم فناوری و نوآوری سمنان روز چهارشنبه با حضور معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی شد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - رییس دانشگاه پیام نور گفت: این دانشگاه در تمامی ماموریت‌های خود سربلند بوده و کمترین تنش را به ویژه در اغتشاشات و ناآرامی‌های اخیر داشت که باعث افتخار است.

خبرگزاری مهر

قم - دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه زینب کبری (س) را مظهر صبر و استقامت معرفی کرد و گفت: عقیله بنی هاشم در صبر بر بلا و مصیبت بر همگان پیشی گرفت.

خبرگزاری مهر

آزمون کتبی دانشنامه و گواهینامه تخصصی دندانپزشکی 15 آذر و آزمون شفاهی در روزهای 16 تا 18 آذرماه در دانشگاه های منتخب برگزار می شود.

خبرگزاری ایرنا

سمنان - ایرنا - استاندار سمنان گفت: 14 شرکت دانش‌بنیان طی یکسال گذشته به مجموعه واحدهای فناور استان افزوده شد.