یک‌شنبه 21 بهمن 1403

آموزش غیرحضوری دانش آموزان در خراسان جنوبی ادامه دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آموزش غیرحضوری دانش آموزان در خراسان جنوبی ادامه دارد

بیرجند - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی روز شنبه از چند مدرسه شهر بیرجند بازدید کرد و گفت: آموزش‌های غیرحضوری تا پایان محتوای کتاب‌های درسی و پس از آن در شبکه شاد استمرار می‌یابد.

محمدعلی واقعی در بازدید سرزده از مدارس امیر کبیر، محدثه و شهید چمران بیرجند اظهار داشت: از امروز (27 اردیبهشت) حضور اختیاری دانش آموزان در مدارس شهرستان‌ها و مناطق استان برای رفع اشکال تحصیلی و با جمعیت محدود و رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی مصوب ستاد مقابله با کرونا، آغاز شد.

وی افزود: براساس گزارش‌های رسیده از بازدیدهای میدانی، تمامی پروتکل‌ها و ضد عفونی قبل و بعد کلاس‌ها در مدارس رعایت شده است و مدیران مدارس با اهدای ماسک و دستکش به دانش آموزان حاضر در کلاس‌های رفع اشکال؛ اولویت اصلی و مهم که همان حفظ سلامت دانش آموزان است را به خوبی رعایت کردند.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی با بیان اینکه در این بازگشایی، تجمع دانش آموزی نداریم، حفظ سلامت فرهنگیان و دانش آموزان را اولویت اصلی و مهم متولیان دستگاه تعلیم و تربیت دانست.

وی با اشاره به برگزاری ارزشیابی پایانی سال تحصیلی جاری در پایه‌های هفتم، هشتم، دهم و یازدهم به صورت غیرحضوری گفت: مسئولیت پیشرفت تحصیلی و تربیتی دانش آموزان برعهده معلمان و مدیران مدارس است که متناسب با مستندات فرآیند یادگیری دانش آموزان و میزان مشارکت در آموزش‌های غیرحضوری، نتایج ارزشیابی‌های مستمر و پژوهش دانش آموزی تعیین می‌شود.

واقعی درخصوص پایه نهم با توجه به تاثیر گذاری دروس این پایه در هدایت تحصیلی تاکید کرد: ارزشیابی پایانی خرداد ماه به شیوه حضوری و در سطح مدرسه است و امتحانات هماهنگ استانی برگزار نخواهد شد.

وی با اشاره به ارزشیابی هنرجویان هنرستانی در شاخه‌های مختلف فنی و حرفه‌ای گفت: ارزشیابی پایانی دروس عمومی، شایستگی‌های غیر فنی و پایه فنی برعهده مدیران و اطمینان از آموزش حضوری یا غیرحضوری از پودمان‌های باقیمانده در دروس پایه فنی و شایستگی‌های غیرفنی با معلمان مربوطه است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی همچنین در گفت و گوهای جداگانه با دانش آموزان، مدیران و معلمان این مدارس نحوه فعالیت معلمان در فضای مجازی و درصد رضایت‌مندی دانش آموزان از فعالیت مدیران، معلمان و آموزگاران در فضای مجازی به ویژه شبکه شاد و بازنگری میزان آمادگی دانش آموزان از طریق آزمون‌های عملکردی را جویا شد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند هم در حاشیه این بازدید گفت: مدارس شهرستان از 27 اردیبهشت به مدت یک ماه برای رفع اشکال دانش آموزان باز خواهد بود.

محمدحسین یکه خانی با اشاره به حضوری بودن امتحانات در پایه‌های نهم و دوازدهم افزود: در دوره ابتدایی امتحانی برگزار نخواهد شد و در بقیه پایه‌ها امتحانات به صورت غیرحضوری خواهد بود که تشخیص زمان برگزاری امتحانات با شورای مدرسه است.

وی با تشکر از عوامل اجرایی مدارس برای گندزدایی مدارس اظهار داشت: تمامی مدارس شهرستان به صورت روزانه برای حضور دانش آموزان ضد عفونی و گندزدایی می‌شود.

وی با یادآوری اختیاری بودن حضور دانش آموزان در مدارس گفت: دانش آموزان به صورت کاملا اختیاری و در صورت تمایل می‌توانند برای رفع اشکال یا سوالات درسی خود در مدرسه حضور یابند و به محض رفع اشکال مدرسه را ترک کنند.

*س_برچسب‌ها_س*