آموزش و پرورش به عنوان دستگاه اصلی میتواند مروج عفاف و حجاب باشد
معصومه حکیمیان گفت: آنچه می تواند جامعه را از آسیبهای شوم مصون داشته و حفظ کند، ترویج فرهنگ دقیق عفاف و تبیین ابعاد مختلف آن درجامعه است و آموزش و پرورش به عنوان دستگاه اصلی میتواند مروج عفاف و حجاب و تربیت نسل آینده باشد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، معصومه حکیمیان معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان در همایش گوهران فاطمی که شامگاه دوشنبه در سنندج برگزار شد پیرامون حجاب و عفاف ظهار داشت: به هر انسانی فقط یک بار فرصت به دنیا آمدن داده می شود پس قدر این لحظات را بدانیم و خوب فکر کنیم که چه کارهایی در جامعه می توان انجام داد.
وی افزود: اگر جامعه فعلی مشکلات و آسیب هایی دارد، این به خاطر کوتاهی های ماست که درست فکر نکردیم، درست کار نکردیم و درست برنامه ریزی نکردیم و همیشه انجام کارها را به گردن دیگران انداخته ایم پس فساد و بی حجابی هم داریم.
حکیمیان گفت: جنگ نرم جهانی است و فقط متعلق به کشور ما نیست. 200 سال قبل هفت نفر شیطان پرست یهودی نما دور هم جمع شدند و یک پروتکل شامل 24 بند نوشتند و 120 سال اجرا کردند. حال این جوانان ما توسط همین پروتکل ها اسیران آزاد نما شده اند.
وی افزود: یکی از مهمترین مشکلات فعلی ما جنگ نرم است که سابقه آن بر می گردد به زمان خلقت آدم که خداوند انسان را از خاک آفرید و از روح خودش در او دمید و فرمان سجده داد و شیطان تمرد کرد و قسم خورد که نسل آدم را به گمراهی بکشاند مگر مخلصین را و از همان زمان جنگ نرم آغاز شد.
معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان کشور عنوان داشت: در چند سال اخیر در حوزه معنویت و عفاف و حجاب به صورت هم افزا و هماهنگ کار نکرده ایم و نتیجه آن چیزی شد که امروز می بینیم پس باید در این موضوع نسبت به هر وقت دیگر حساسیت به خرج دهیم تا بتوانیم دختران مومن و مادارانی در شان اسلام تربیت کنیم.
وی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم حرمت پدر و مهر مادر در خانواده کمرنگ شود، ادامه داد: لازم است خانوادهها نهایت تلاش خود را در تربیت فرزندانی با احساس مسئولیت داشته باشند؛ چراکه اگر فرزندان ما تنها مصرف کننده باشند نسلی طلبکار از همه بار خواهند آمد.
حکیمیان با یادآوری این که بار آوردن نسل مصرف کننده افتخار نیست و سیستم آموزشی ما باید انسانی برای زندگی کردن تربیت کند، ادامه داد: احساس خوشبختی یکی از آرمانهای خانوادهها ست کما اینکه روان سالم لازمهاش داشتن خانواده خوشبخت است لذا باید زوجین نهایت تلاش خود در کنترل توقعات خود داشته باشند و علاوهبر این اعضای خانواده باید در قبال هم احساس مسئولیت داشته باشند.
در ادامه سید فواد حسینی مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج اظهار داشت: از صفات لازمه زن مؤمن، عفت، حجاب و پوشش اسلامی است.
وی گفت: حجاب و عفاف از احکام نورانی اسلام است که رعایت آن ضامن مصونیت و امنیت فرد و جامعه می شود.
وی افزود: اجرای برنامه های نوشته شده همت و تلاش می خواهد چرا که دشمنان می خواهند ذائقه جوانان ما را تغییر دهند لذا همه باید درراستای پوشش کامل دخترانمان تلاش کنیم.
حسینی خاطر نشان کرد: آنچه می تواند جامعه را از آسیبهای شوم مصون داشته و حفظ کند، ترویج فرهنگ دقیق عفاف و تبیین ابعاد مختلف آن درجامعه است.
با بیان اینکه یکی از مفاهیم مهم سند تحول، توسعه و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف است که در این خصوص سیاستهای شورای انقلاب فرهنگی یکی از تکالیف مسلم ما است گفت: یقینا بدحجابی و بیحجاب و غفلت از این مسئله دانش آموزان را از مسیر درست منحرف می کند پس باید به این نقش توجه ویژه شود بنابراین در آموزشوپرورش در موضوع حجاب و عفاف یک بسته 30 برنامهای و نقشه راه مدون طراحی کردهایم.
وی با اشاره به اینکه موضوع حجاب مختص به تنها زن نیست افزود: پوشش در نگاه اسلام یعنی پوشش در برابر گناه که میتواند در روح انسان ها جلوه گری کند.
انتهای پیام /