جمعه 13 شهریور 1405

آپشن‌های جدید دنا پلاس توربو اتوماتیک

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
آپشن‌های جدید دنا پلاس توربو اتوماتیک

نسخه جدید دنا پلاس توربو اتوماتیک قرار است از ابتدای سال 1402 به‌تولید برسد و آپشن های جدیدی را هم با خود به‌همراه بیاورد.

سدان پرطرفدار ایران خودرو در راه است. سنسورهای نور و باران هم به‌عنوان آپشن های جدید دنا پلاس توربو اتوماتیک مشخص شده‌اند.

نسخه جدید دنا پلاس توربو اتوماتیک قرار است از ابتدای سال 1402 به‌تولید برسد و آپشن های جدیدی را هم با خود به‌همراه بیاورد.

متقاضیان جدید دریافت یارانه کجا مراجعه کنند؟

ایران خودرو به‌دنبال اجباری شدن امکاناتی مثل سنسور نور، دنا پلاس توربو اتوماتیک جدید را با این قابلیت عرضه می‌کند. این شرکت در کنار سنسور نور یا همان اتولایت، سنسور باران را هم پیش رو خریداران می‌گذارد. باید ذکر کرد که این دو قابلیت نه در قالب آپشن، بلکه به‌صورت استاندارد در دسترس قرار خواهند گرفت و این بدین معنی است که دنا پلاس توربو اتومات از این پس با این دو آپشن میزبان خریداران خواهد بود.

این نسخه زیر کاپوت خود یک پیشرانه 1.6 لیتری توربوشارژ TC7 (همان EF7) دارد که می‌تواند 150 اسب بخار قدرت و 215 نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. این قدرت به‌وسیله یک گیربکس اتوماتیک 6 سرعته به مجور جلوی این سدان تولید داخل منتقل می‌شود.

این نسخه سدان پرطرفدار ایران خودرو امکانات زیر را در بر خواهد گرفت.

  • ترمز ABS
  • ترمز EBD
  • کروز کنترل
  • تریم داخلی پارچه‌ای
  • حالت رانندگی اسپرت و برقی
  • قابلیت تیپ ترونیک گیربکس
  • 4 ایربگ
  • دی‌لایت‌ها
  • صندلی‌های برقی جلو
  • تهویه خودکار
  • زیرآرنجی جلو و عقب
  • نمایشگر لمسی
  • آینه‌های تاشو برقی
  • رینگ 16 اینچی آلومینیومی
  • ترمزهای دیسکی جلو و عقب
  • سانروف
  • فرمان کمکی برقی
  • سنسور نور
  • سنسور باران
--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.