سه‌شنبه 28 مرداد 1404

آژاکس

آژاکس

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - «رونالد کومان» سرمربی هلندی و جدید بارسلونا خواستار جذب سه بازیکن در فاز نخست ایجاد تحولات در این تیم شد.

خبرگزاری ایسنا

سرمربی هلندی که از امروز هدایت آبی اناری ها را بر عهده گرفت در مراسم معارفه اش به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و اعلام کرد مهمترین چیز داشتن اشتیاق است‌.

وب‌گاه فرارو

سرمربی جدید بارسلونا از هواداران تیم ملی فوتبال هلند خداحافظی کرد تا فصلی جدید از دوران مربیگری‌اش را در بارسلونا آغاز کند.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه بارسلونا پس از اینکه کیکه ستین را برکنار کرد، موفق شد رضایت فدارسیون فوتبال هلند را برای استخدام رونالد کومان جلب کند. به این ترتیب امشب رسما کومان 57 ساله هدایت کاتالان‌ها را برعهده گرفت و پس از 20 ساله به این باشگاه برگشت. کومان که بین سال‌های 1989 تا 1995 ستاره خط دفاعی آبی‌واناری‌ها بود، سابقه کمک‌مربیگری بین سال‌های 1998 تا 2000 را هم...

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - با اعلام باشگاه بارسلونا، «رونالد کومان» به صورت رسمی سرمربی کاتالان‌ها شد.

خبرگزاری فارس

خبرگزاری ایسنا

کودتای 28 مرداد یکی از حوادث سرنوشت‌ساز در تاریخ معاصر ایران بود که در دوازدهمین سال حکومت پهلوی دوم به وقوع پیوست و سبب تثبیت حاکمیت او تا چندسال دیگر شد.

خبرگزاری میزان

سرمربی جدید و احتمالی بارسلونا در صورت آمدن به این تیم بازیکنان جدیدی خریداری می‌کند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

فیلمی از بهترین پاس گل‌های لوییس سوارز در تیم بارسلونا را مشاهده می‌کنید.

وب‌گاه فرارو

باشگاه بارسلونا رسما رونالد کومان سرمربی تیم ملی هلند را به‌عنوان سرمربی جدید کاتالان‌ها انتخاب کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

این روز‌ها بازار اخبار و گمانه زنی‌های مربوط به نقل و انتقالات بازیکنان و مربیان باشگاه‌های فوتبال اروپا بسیار داغ است.

خبرگزاری ایسنا

معاون حقوقی رئیس جمهوری با انتشار یادداشتی به بررسی ابعاد کودتای 28 مرداد علیه دولت محمد مصدق پرداخت.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - لعیا جنیدی معاون حقوقی رییس‌جمهوری در سالروز صدور فرمان مشروطیت در یادداشتی با عنوان «کودتای بیست و هشت مرداد؛ خزان مشروطیت درگاه استبداد»، تاکید کرد: هر سال در بیست و هشتم مرداد ماه باید بخشی از تاریخ ایران را بازخوانی کنیم که دخالت مستمر دولت‌های خارجی به هدف تزلزل، بی ثباتی و حتی بی دولت سازی کشورها به ویژه کشورهای منطقه خاورمیانه را آشکار می‌سازد.

خبرگزاری تسنیم

رسانه‌های اسپانیایی یکی از بازیکنان تیم فوتبال آژاکس را به عنوان اولین خرید تابستانی سرمربی بعدی تیم فوتبال بارسلونا معرفی می‌کنند.

خبرگزاری میزان

کاپیتان آبی و اناری‌پوشان به اطلاع سران این باشگاه رسانده که می‌خواهد از این تیم جدا شود.

خبرگزاری میزان

مهاجم اروگوئه‌ای تیم فوتبال بارسلونا ممکن است برای ادامه فوتبالش به آژاکس بازگردد.