جمعه 24 مرداد 1404

آژیر خطر در استقلال؛ دلخوری شدید نکونام از مدیران

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
آژیر خطر در استقلال؛ دلخوری شدید نکونام از مدیران

درز اخبار نقل و انتقالاتی استقلال، نارضایتی شدید سرمربی این تیم را به دنبال داشته است.

به گزارش مشرق، باشگاه استقلال طی چند روز گذشته درگیر فعالیت‌های نقل و انتقالاتی بود که این درگیری‌ها همچنان ادامه دارد و به قوت خودش باقیست.

علیرغم تلاش‌های بی وقفه نکونام و تیم همراه او برای بستن هر چه بهتر تیم، برخی اتفاقات نارضایتی سرمربی جدید استقلال را درپی داشته است.

یکی از این موضوعات، درز اخبار نقل و انتقلاتی تیم در فضای مجازی است. در حالیکه تلاش می شود کارهای نقل و انتقالاتی در سکوت کامل پیش برود اما به سادگی تمام اخبار تیم و باشگاه استقلال در رسانه‌ها به ویژه فضای مجازی منتشر می شود و این موضوع برای نکونام قابل هضم نیست.

او در باشگاه فولاد خوزستان تاکید زیادی روی حفظ حریم و اخبار تیم داشت اما حالا در تیمی شروع به کار کرده که همه از اخبار آن مطلع هستند! این موضوع در روزهای گذشته باعث دلخوری شدید نکونام شده و گویا حتی از مسئولان استقلال درخواست کرده تا فکری به حال این موضوع کنند. این در حالیست که باشگاه پرسپولیس چنین شرایطی را ندارد و با آرامش به کار خودش ادامه می‌دهد.

سرمربی آبی ها معتقد است عدم رعایت حفظ اسرار تیم و باشگاه، تمرکز کادرفنی برای برنامه ریزی و آماده سازی تیم را به هم می‌زند و حتی می‌تواند منجر به خراب شدن مذاکرات و عدم جذب بازیکن یا بازیکنان مدنظر شود.

منبع: فارس