چهارشنبه 18 شهریور 1405

آیا فدراسیون فوتبال با استعفای آزمون موافقت می کند؟

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
آیا فدراسیون فوتبال با استعفای آزمون موافقت می کند؟

طبق برخی شنیده‌ها مریم آزمون از سرمربیگری تیم ملی فوتبال زنان استعفا کرده و حالا باید منتظر واکنش فدراسیون بود.

طبق برخی شنیده ها، حدود دو هفته قبل مریم آزمون، سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران، استعفای خود را تقدیم فدراسیون کرده است و حالا با رسانه ای شدن این موضوع باید منتظر واکنش فدراسیون بود.

حدود 45 روز دیگر تیم ملی فوتبال زنان ایران باید به مصاف حریفان خود در مقدماتی المپیک برود و حالا مشخص نیست چرا در این زمان کوتاه باقی مانده تا این رقابت ها مریم آزمون دست به چنین کاری زده است.

برخی از پیشنهاد خوب یک باشگاه شمالی به او گفته اند و برخی هم عدم توجه فدراسیون به تیم ملی زنان را علت این کار می دانند.

اگر این قضیه حقیقت داشته باشد، فدراسیون باید دنبال یک سرمربی دیگر باشد و یا آزمون را متقاعد به ادامه همکاری کند. فدراسیونی که هنوز وضعیت نایب رییس بخش زنانش هم مشخص نیست.

اگر فرض را بر استعفای آزمون بگیریم، گزینه های زیادی برای جایگزینی او نمانده است و شاید مهمترین گزینه مریم جهان نجاتی باشد اما با توجه احترام قائل شدن جهان نجاتی به آزمون احتمال این انتخاب کم است و فدراسیون باید به دنبال گزینه دیگری شود.

باید دید تکلیف تیم ملی فوتبال زنان در روزهای آینده چه می شود. اتفاقاتی که باعث نگرانی بازیکنان هم شده است و انگیزه ای برای رقابت های حساس انتخابی المپیک ندارند.

منبع: فوتبالی

از میان اخبار

اگر مسی برنده شد، برای همیشه توپ طلا را تحریم کن!

(عکس) استوری خاص سیدحسین حسینی برای جواد نکونام

گزینه خارجی یحیی در راه پرسپولیس

علیرضا بیرانوند به بازی النصر و تقابل با رونالدو می‌رسد؟