پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

آیین سلام خبرنگار در خراسان جنوبی برگزار می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آیین سلام خبرنگار در خراسان جنوبی برگزار می‌شود

بیرجند - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: به منظور تجلیل از مقام شامخ قلم و رسالت خطیر خبرنگاری از امروز (دوشنبه) آیین سلام خبرنگار در 12 شهرستان و منطقه استان برگزار می‌شود.

سکینه طیبی روز دوشنبه در نشست ویدئو کنفرانسی با مدیران و کارشناسان روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق خراسان جنوبی تصریح کرد: تحول در مدرسه و ارتقای فرایند تعلیم و تربیت در استان مستلزم مشارکت و نگاه نقادانه، کارشناسانه و راهگشای خبرنگاران متعهد و پر تلاش استان است.

وی از اجرایی شدن اهداف سند تحول بنیادین به عنوان مهمترین رویکرد آموزش و پرورش استان یاد کرد و گفت: مشارکت، پیگیری، مطالبه و مشاوره جامعه خبر ضامن تسریع در روند اجرایی شدن زیر نظام‌های این سند و تحقق اهداف آن در بهارستان تعلیم و تربیت می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش خراسان جنوبی خبرنگاران را مشاورین امین نظام تعلیم و تربیت دانست و افزود: حمایت‌های رسانه‌ای زمینه ساز عملیاتی شدن برنامه‌ها، طرح‌ها و تحقق رسالت دستگاه تعلیم و تربیت در حوزه‌های آموزشی، پرورشی و تربیتی می‌شود.

طیبی با اشاره به نقاط اشتراک حرفه خبرنگاری و رسالت خطیر معلمی عنوان کرد: کار رسانه مکمل فرآیند تعلیم و تربیت است.

وی اضافه کرد: فرهنگ‌سازی و گفتمان‌سازی مقوله تربیت و نهادینه کردن جایگاه آموزش و پرورش در جامعه مهم‌ترین انتظار فرهنگیان، دانش‌آموزان، اولیای ایشان و دستگاه تعلیم و تربیت از جامعه خبری خراسان جنوبی است.

در ادامه این ویدئوکنفرانس رییس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی در خصوص شیوه اجرای آیین سلام خبرنگار توضیحاتی به مدیران آموزش و پرورش و کارشناسان روابط عمومی شهرستان و مناطق ارایه کرد و خواستار توجه ویژه روابط عمومی‌ها به گرامیداشت دهه امامت و ولایت و فرهنگ غدیر در تبلیغات و برنامه‌های شهرستانی شد.

17 مرداد ماه به مناسبت شهادت محمود صارمی خبرنگار ایرنا در مزار شریف افغانستان و جمعی از دیپلمات‌های ایرانی به دست طالبان به عنوان روز خبرنگار نامگذاری شده است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*