یک‌شنبه 23 شهریور 1404

ابراز امیدواری وزیر اقتصاد برای «اتصال کارتخوان‌ها به سازمان امور مالیاتی»

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ابراز امیدواری وزیر اقتصاد برای «اتصال کارتخوان‌ها به سازمان امور مالیاتی»

وزیر اقتصاد آمار داده 200 هزار تسهیلات بدون ضامن اعطا شده و ابراز امیدواری کرده با ساماندهی دستگاه‌های کارتخوان، هیچ دستگاه کارتخوان بدون اتصال به سازمان امور مالیاتی فعالیت نداشته باشد.

پرداخت وام زیر 100 میلیون تومان بدون دریافت ضامن از نهم بهمن ماه آغاز شد.

27 دی ماه رئیس‌جمهور دستور داده بود که نوع وثیقه‌گذاری وام‌های زیر 100 میلیون تومان تغییر کند و تسهیلات خُرد آسان‌تر به متقاضیان داده شود.

آقای سید احسان خاندوزی همچنین از نهایی شدن برنامه راهبردی این وزارتخانه در سال 1401 خبر داده و گفته آن را مبنای عملکرد هر یک از سازمان‌های زیرمجموعه وزارت اقتصاد قرار می‌دهد.

این گفته‌های وزیر اقتصاد در جریان حضور معاون اول رئیس جمهور در خزانه‌داری کل کشور است. آقای محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت‌ها اداره کننده و بنگاه دار خوبی نیستند و باید دارایی ها به مردم واگذار شود تا چرخه سرمایه گذاری در کشور راه بیفتند.

او تأکید کرده درآمدهای دولت باید از مسیر خزانه وارد چرخه اداره کشور شود و شفافیت داشته باشد.

در این بازدید، معاون اول رئیس جمهور خواسته از خام فروشی نفت جلوگیری شود و درآمدهای نفتی برای سرمایه‌گذاری مورد استفاده قرار بگیرد.

دولت سیزدهم می‌گوید شرایط خزانه کشور نامناسب بوده و درآمدهای حاصل از فروش در اختیار دولت قرار نمی‌گرفته است. اما حالا مدعی است در سه ماه فروش نفت کشور به بیش از یک میلیون بشکه در روز رسیده و با آزاد شدن بخشی از دارایی‌های مسدود شده در کشورهای دیگر، ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی را بالا برده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت