ابراهیم حاتمی کیا
ابراهیم حاتمی کیا
همزمان با اکران عمومی فیلم سینمایی «مصلحت» به کارگردانی حسین دارابی آغاز می شود. این فیلم که در دسته آثار موسوم به سیاسی قرار می گیرد، سه سال توقیف بود. پیش تر نیز برخی فیلم ها با رگه های انتقادی - سیاسی سرنوشتی مشابه داشتند که فرجام این دست آثار را مرور کردهایم.
تلویزیون بخشی فیلم از کرخه تا راین ابراهیم حاتمی کیا را بعد از 31 سال سانسور کرد.
مراسم تجلیل از هنرمندان راوی حماسه خرمشهر با عنوان «خرم وطن» در ساختمان جام جم برگزار شد، از سازندگان و خالقان اثر هنری با موضوع خرمشهر تجلیل شد.
فیلمهای متعددی درباره خرمشهر و مقاومت ساخته شده است که به نوعی هرکدام بخشی از جنگ را روایت میکنند اما کمتر تصویر آزادسازی و برنامهریزیهای دقیقی مانند عملیات بیت المقدس را در آن داریم.
تلویزیون امروز فیلمهایی مانند «پهلوان هرگز نمیمیرد»، «من زلاتان هستم» و «چهار شگفت انگیز» را راهی آنتن شبکههای سیما میکند.
تلویزیون امروز فیلمهایی مانند «سلطان کمدی»، «یک دماغ ناقابل» و «باج» را راهی آنتن شبکههای سیما میکند.
قهرمان و ضد قهرمان همواره حرف اول را در آثار سینمایی قصه محور میزند. در این میان پرداخت به قهرمانانی که مردم نام و رسم آنان را می شناسند همواره برای مخاطبان جذابیتهای بسیاری دارند.
ایرنا نوشت: کارگردان «مهدی صباغزاده» تهیه کننده و تهیه کننده فیلمنامه نویس ایرانی است. او نامزد بهترین کارگردانی در دهمین جشنواره فیلم فجر (1370) برای فیلم «خانه خلوت» شده است.
فیلمهای سینمایی تلویزیون برای پخش در تعطیلات آخر هفته و همزمان با سوگ امام اول شیعیان و روز قدس اعلام شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سیما، فیلمهای سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن «فرحه»، «سیگنال»، «تک تیراندازها»، «گروه وینگز بر فراز اورست»، «شکار اشباح»، «در برابر یخ»، «بلوگا»، «اشیا از آنچه در آینه میبینید به شما نزدیکترند»، «دنیای مخفی آریتی»، «سفر خرگوشهای بازیگوش»، «سی و سه روز»، «بیست میلیون مایل به زمین»، «شب»، «سجده بر آب»، «درسواوزلا»، «از...
در روز شهادت امام علی (ع) با فیلمهای سینمایی شبکههای سیما همراه باشید.
فیلم سینمایی «غریب» از زمان رونمایی در جشنواره فجر تا حالا که اکران عمومی شده است، از دو منظر بیش از همه مورد توجه بوده: نمایش شمایل دلنشین شهید محمد بروجردی و معرفی این فرمانده شاخص به عنوان الگویی برای جامعه امروز.
امروز بیشک بعد از 30 سال آوینی را باید جدیترین چهره اثرگذار در حوزه هنر و رسانه بعد از انقلاب نامید. چهرهای که نسل جوانان امروز را دنبالهرو خود در مسیر هنر و قلم کرد. اما آنچه که او برجای گذاشت صرفا فیلمسازی و قلم نیست بلکه نکات عمیق دیگری است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «بار دیگر، مردی که دوست میداشتیم» به قلم و کارگردانی محمدحسن یادگاری با حضور اکبر عالمی، جمشید گرگین، مصطفی رحماندوست، کیومرث پور احمد، مرتضی سرهنگی، فرزانه منصوری، ابراهیم حاتمی کیا و... به مرور 72 سال زندگی نویسنده شهیر معاصر، نادر ابراهیمی پرداخته است. نادر ابراهیمی که بیشتر به واسطه فعالیت هایش در عرصه ادبیات کودک و نوجوان شناخته میشود خالق...