اتحادیه اروپا
اتحادیه اروپا
شولتز و ماکرون، شرط خود را «رویکرد حاکمان جدید سوریه بر مبنای اصول بنیادین حقوق بشر و حمایت از حقوق قومی و مذهبی اقلیتها» اعلام کردهاند.
ایروانی در نامهای به شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد: هرگونه تهدید به اجرای «مکانیسم ماشه» با واکنش قاطع ایران مواجه خواهد شد.
سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد: هرگونه تهدید به اجرای «مکانیسم ماشه» نه تنها سازنده نیست، بلکه با واکنش قاطع ایران مواجه خواهد شد.
سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد در نامهای به شورای امنیت در واکنش به ادعاهای سه کشور اروپایی علیه ایران تصریح کرد: هرگونه تهدید به اجرای «مکانیسم ماشه» نه تنها سازنده نیست، بلکه با واکنش قاطع ایران مواجه خواهد شد.
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نامه به دبیر کل و رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد، اتهامات تروئیکای اروپا علیه کشورمان در خصوص قطعنامه 2231 و عدم پایبندی تهران به تعهدات خود ذیل برجام را رد کرد.
یک تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه سوریه تنها مسیر ایران و حزب الله نیست، اظهار کرد: با حذف سوریه ما در پشتیبانی و کمکرسانی به حزبالله به بنبست نخواهیم خورد.
صدراعظم آلمان و رئیسجمهوری فرانسه از آمادگی مشروط خود برای همکاری با رهبران جدید در سوریه خبر دادند.
اقتصادنیوز: صدراعظم آلمان و رئیسجمهوری فرانسه از آمادگی مشروط خود برای همکاری با رهبران جدید در سوریه خبر دادند.
از منظر دولت سوریه، از دست دادن حلب یک ضربه بزرگ بود. حلب فقط یک شهر بزرگ نیست. بلکه نمادی است از پیروزی دولت در جنگ داخلی و بازپس گیری آن در سال 2016 به عنوان یک پیروزی تعیین کننده برای دمشق و متحدانش ثبت شد.
اقتصادنیوز: به گزارش اقتصادنیوز: در شرایطی که تنش های سوریه معادلات خاورمیانه و فراتر از منطقه را تحت تاثیر قرار داده، ناظران با اشاره به صف آرایی بازیگران داخلی و فرامنطقه ای تلاش دارند تا چشم انداز تحولات پیش رو ترسیم کنند. در همین راستا، روسیه و ایران نقشی تعیین کننده دارند و متغیرهای مختلفی می تواند زمینه را برای مشارکت دوباره این و بازیگر در سوریه هموار سازد.
دولت اوکراین شرایط توافقنامهای را با بانک تأمین مالی فدرال آمریکا (FFB) برای دریافت وامی 20 میلیارد دلاری با مدت بازپرداخت 40 سال، تأیید کرد که با سود حاصل از داراییهای بلوکه شده دولت روسیه تضمین خواهد شد.
اقتصادنیوز: شورای اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کرد که اوکراین به زودی 4.2 میلیارد یورو دیگر بودجه دریافت خواهد کرد.
شورای اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کرد که اوکراین به زودی 4.2 میلیارد یورو دیگر بودجه دریافت خواهد کرد.
بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد که اتحادیه اروپا از آمریکا خواسته است تا سازوکارهایی را ایجاد کند تا تحریمهای این کشور علیه گازپروم بانک که نقش کلیدی برای صادرات گاز روسیه به اروپا دارد، کاهش یابد.
کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به سقوط دولت بشار اسد، خواستار گذار مسالمتآمیز قدرت و حفظ تمامیت ارضی سوریه شد.
انوار العنونی، سخنگوی روابط خارجی اتحادیه اروپا دوشنبه در بروکسل تاکید کرد که تحریر الشام و سرکرده آن همچنان به عنوان سازمان و شخص تروریستی شناخته میشوند.