چهارشنبه 15 اسفند 1403

اتلتیکو مادرید

اتلتیکو مادرید

خبرگزاری خبرنگاران جوان

تیم فوتبال اتلتیکو مادرید با شکست مقابل اتلتیک بیلبائو فرصت تثبیت جایگاه خود در صدر جدول را از دست داد.

خبرگزاری ایسنا

اتلتیکو مادرید در دیدار برابر بیلبائو با نتیجه دو بر یک شکست خورد که این به سود بارسلونا و رئال بود.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - تیم صدرنشین اتلتیکومادرید در دیدار خارج از خانه مقابل بیلبائو شکست خورد تا جدال مدعیان برای کسب عنوان قهرمانی در لالیگا، میلیمتری شود.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - بارسلونا با برتری برابر ویارئال یک بار دیگر برای قهرمانی در لالیگا خیز برداشت و خود را همچنان در قامت مدعی کسب این عنوان نگه داشت.

خبرگزاری ایسنا

بارسلونا با درخشش گریزمان توانست برابر ویارئال به پیروزی دست پیدا کند تا خود را به صدر جدول نزدیک‌تر کند.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - رییس اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) با تاکید دوباره بر در نظر گرفتن محرومیت و مجازات برای باشگاه‌های شرکت کننده در تورنمنت شکست خورده سوپرلیگ اروپایی، اعلام کرد که برخی از باشگاه‌ها با مجازات سنگین‌تری روبرو خواهند شد.

خبرگزاری دانشجو

خبرگزاری ایسنا

سرمربی هلندی آبی‌اناری‌ها به احتمال اخراج خود واکنش نشان داد و تاکید کرد که فصل بعد هم سرمربی تیم خواهد بود.

خبرگزاری ایسنا

هافبک آلمانی رئال مادرید به خاطر آسیب دیدگی دیدار برابر بتیس را از دست داد.

خبرگزاری ایسنا

سه بازیکن سرشناس اتلتیکو مادرید در آستانه بازی حساس برابر بیلبائو به تمرین بازگشتند تا آماده این بازی حساس شوند.

خبرگزاری ایسنا

کارل هاینتس رومنیگه آب پاکی را روی دست موافقان طرح سوپر لیگ ریخت و عنوان کرد این رقابت‌ها در آینده هم وجود خارجی نخواهد داشت.

خبرگزاری ایسنا

بارسلونا در نوکمپ برابر ختافه جشنواره گل به راه انداخت تا به رده سوم جدول رده بندی صعود کند.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - تیم فوتبال اتلتیکو مادرید در هفته سی و دوم رقابت‌های لالیگا با حساب دو بر صفر اوئسکا را از پیش رو برداشت و همچنان شانس اول قهرمانی این فصل رقابت‌های لیگ برتر فوتبال اسپانیا باقی ماند.

خبرگزاری ایسنا

اتلتیکو مادرید با پیروزی که برابر اوئسکا به دست آورد صدر جدول رده‌بندی را از رئال مادرید پس گرفت.