اجتماعی
اجتماعی
عصر سه شنبه تجمعی اعتراضی با محوریت مطالبات اقتصادی در آبدانان برگزار شد، که در ادامه، با سوءاستفاده گروهی محدود، به آشوب و تخریب اموال عمومی کشیده شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد: اتخاذ یک تصمیم واحد برای کل کشور نه درست است و نه عاقلانه؛ عقلانیت مدیریتی، یعنی تطبیق تصمیم با واقعیت محلی.
دانشگاه علوم پزشکی تهران، در اطلاعیه ای در خصوص فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا اعلام کرد: ادعای پرتاب عامدانه گاز اشکآور به داخل بیمارستان، با واقعیت صحنه انطباق ندارد.
فرماندهی انتظامی استان ایلام از شهادت یکی از کارکنان انتظامی استان در پی درگیری مسلحانه در ناآرامیهای شهرستان ملکشاهی خبر داد.
فرماندار ملکشاهی با بیان اینکه صدای مردم باید شنیده شود، گفت: این موضوع بهصورت جدی در حال پیگیری است.
امیر رهبر فعال صندوق نیروهای مسلح گفت: کالابرگ ارز ترجیحی بازنشستگان نیروهای مسلح که کالابرگ معمولی خود را به صورت سازمانی میگرفتند؛ شب گذشته همراه سایرین به ازای هر نفر 1 میلیون تومان و برای 4 ماه شارژ گردید.
متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اهمیت کنترل قند خون، اظهار کرد: مصرف بیش از حد گروه غلات شامل نان، برنج و ماکارونی یکی از مهمترین عوامل خطر ابتلا به دیابت است.
تجمع اعتراضی که عصر امروز در شهر آبدانان برگزار شد، در پایان ختم به دیگری و آسیب رساندن به اموال عمومی شد.
زمین لرزهای به بزرگی 4.3 ریشتر سهشنبه 16 دی در صیدون استان خوزستان به وقوع پیوست.
اداره کل اطلاعات مازندران در اطلاعیهای اعلام کرد که شبکه پشتیبان و مرتبطان کانال ضدامنیتی که توسط یک فراری تجزیه طلب از آلمان هدایت میشد، دستگیر شدند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران اطلاعیهای درخصوص فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا منتشر کرد.
ثبتنام پنجاه و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی از امروز سهشنبه 16 دی ماه 1404 آغاز شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد گفت: اتخاذ یک تصمیم واحد برای کل کشور نه درست است و نه عاقلانه؛ عقلانیت مدیریتی، یعنی تطبیق تصمیم با واقعیت محلی.
به دنبال برگزاری مراسم تشییع 2 تن از کشتههای ناآرامی روز شنبه در ملکشاهی، جمعی از تشییع کنندگان وارد شهر شده و ناآرامیهای ایجاد کردند.