اجرای 72 عنوان برنامه هفته بسیج دانش آموزی در استان سمنان / فعالیت 206 گروه جهادی دانش آموزی در سطح استان
جانشین فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان با اشاره به اینکه 72 عنوان برنامه در قالب های مختلف در سطح استان اجرا خواهد شد، گفت: برنامه ریزی بسیج به شکلی است که در هر زمانی نیاز آن زمان جامعه را شناسایی و اقدامات لازم را انجام می دهد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، منصور شوقانی جانشین فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان در نشست خبری پیش از ظهر امروز که به میزبانی سازمان بسیج دانش آموزی برگزار شد، گفت: هفته بسیج دانش آموزی با شعار "نوجوان انقلابی پیشگامان گام دوم انقلاب" با محوریت چندین موضوع از روز شهادت شهید فهمیده آغاز و تا 13 آبان ماه ادامه خواهد داشت.
شوقانی با بیان اینکه محوریت برنامه های هفته بسیج دانش آموزی با موضوعات مختلف برای اقشار مختلف به خصوص دانش آموزان است، بیان کرد: تبیین نقش و جایگاه بسیج در جامعه و امید آفرینی و تقویت روحیه استکبار ستیزی و ایجاد فرهنگ جهاد و شهادت از برنامه های محوری هفته بسیج دانش آموزی خواهد بود.
جانشین فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان با اشاره به اینکه 72 عنوان برنامه در قالب های مختلف در سطح استان اجرا خواهد شد، تصریح کرد: برنامه ریزی بسیج به شکلی است که در هر زمانی نیاز آن زمان جامعه را شناسایی و اقدامات لازم را انجام می دهد.
وی با بیان اینکه دانش آموزان استان سمنان در مسابقات علمی نقش آفرینی کرده اند، عنوان کرد: در بحث علمی دانش آموزان هم در سطح کشور هم در سطح استان اقدامات خوبی را انجام داده و در مجموع تیم علمی استان به عنوان نخبه کشوری انتخاب شده است.
شوقانی با اشاره به اینکه 206 گروه جهادی دانش آموزی در سطح استان مشغول به فعالیت هستند، تشریح کرد: این گروه های جهادی با حضور در مناطق محروم استان تلاش می کنند تا اقدامات شایسته ای را انجام داده و به مردم آن منطقه خدمات ارزنده ای را ارائه دهند.
جانشین فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان با بیان اینکه دانش آموزان در این ایام در طرح های مختلف شرکت می کنند، خاطر نشان کرد: دانش آموزان در طرح های هجرت و برنامه های فرهنگی و تربیتی در قالب طرح امیدان و طرح شهید بهنام محمدی به صورت ویژه ورود پیدا کرده اند.
برگزاری برنامه های ملی، استانی و شهرستانی در هفته بسیج دانش اموزی
محمود احمدی مسئول بسیج دانش آموزی استان سمنان در خصوص برنامه های هفته بسیج دانش آموزی، گفت: برنامه ها در سه سطح ملی، استانی و شهرستانی برگزار خواهد شد و بخشی از این برنامه ها در بستر فضای مجازی قرار دارد.
احمدی با اشاره به اقدامات جهادی بسیج دانش آموزی در بحث کمک مومنانه و کار های جهادی، تشریح کرد: با ایجاد 206 گروه جهادی و تهیه بیش از 2 هزار عدد کیف تحصیلی 11 عدد تبلت و آماده سازی پک های میان وعده برای بیماران تلاش کردیم تا بتوانیم اقدامات خوبی را در این زمینه برای استان سمنان انجام دهیم.
مسئول بسیج دانش اموزی استان سمنان با بیان اینکه 72 عنوان برنامه در دستور کار قرار دارد، خاطر نشان کرد: این برنامه ها با ایجاد 200 ریز برنامه در تمامی شهرستان ها در بخش های مختلف با پویش های تعریف شده اجرا خواهد شد.
انتهای پیام /