چهارشنبه 26 شهریور 1404

احتمال افزایش 30 درصدی نرخ معاینه فنی در کشور

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
احتمال افزایش 30 درصدی نرخ معاینه فنی در کشور

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور از احتمال افزایش 30 درصدی نرخ معاینه فنی در کشور در صورت موافقت ستاد تنظیم بازار خبر داد.

سعید قیصر در گفت و گو با ایسنا، درباره افزایش نرخ معاینه فنی در کشور گفت: در کشور به ازای 14 میلیون خودروی مشمول، 627 مرکز معاینه فنی داریم که با 802 خط فعالیت می کنند. حدود 2 سال است هزینه معاینه فنی و ارائه خدمات 37 هزار تومان است لذا امسال آمدیم هزینه های سالانه استهلاک، تجهیزات، اجاره و... را آنالیز کردیم و به عددی رسیدیم که از آسیب این صنعت جلوگیری می کند.

وی افزود: افزایش 30 درصدی را به ستاد تنظیم بازار پیشنهاد دادیم اما ستاد تنظیم بازار با 20 درصد موافقت کرد که بار دیگر درخواست افزایش بیشتر را به ستاد تنظیم بازار برای بررسی ارائه کردیم که به جلسه بعدی ستاد موکول شد.

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور با تاکید بر اینکه رقم افزایش 40 و 60 درصدی برای معاینه فنی صحیح نیست، افزود: پیشنهادها پایین تر است و اگر افزایش 30 درصدی به تصویب برسد نرخ معاینه فنی در کشور از 37 هزار تومان فعلی به 48 هزار تومان می رسد، این در حالی است که ستاد تاکنون بر 20 درصد افزایش اصرار دارد.

وی گفت: منتظر تشکیل جلسه ستاد تنظیم بازار هستیم و امیدواریم تا ماه آینده تصمیم نهایی برای افزایش نرخ معاینه فنی در کشور اتخاذ شود.

انتهای پیام