دوشنبه 5 آذر 1403

احراز هویت غیرحضوری یوآیدی برای سامانه وزارت کار راه اندازی شد

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
احراز هویت غیرحضوری یوآیدی برای سامانه وزارت کار راه اندازی شد

"سرویس احراز هویت دیجیتال سامانه جامع روابط کار یا کارگر و کارفرما با همکاری یوآیدی و وزارت کار راه اندازی شد. "

سرویس احراز هویت دیجیتال سامانه جامع روابط کار یا به عبارت دیگر سامانه کارگر و کارفرما توسط وزارت کار و با همکاری یوآیدی راه اندازی شد. یوآیدی در انجام فرایند احراز هویت سامانه ثنا متعلق به قوه قضاییه و احراز هویت سامانه سجام با سامانه سجام همکاری داشته و تاکنون هویت بیش از 2.5 میلیون کاربر را احراز نموده است.

کاربران با احراز هویت سامانه روابط کار می‌توانند از خدمات وزارت کار برای کارگران و کارفرمایان به صورت غیرحضوری استفاده نمایند. سامانه جامع روابط کار از 36 زیرسامانه تشکیل شده که توسط هریک از آن‌ها به کاربران خود، اعم از کارگران و کارفرمایان، در این حوزه خدمات ارائه می‌کند. شاخص‌ترین خدماتی که سامانه کارگر و کارفرما برای کارگران و کارفرمایان ارائه می‌دهد عبارتند از: ثبت قرارداد‌های کار: این زیرسامانه با توجه به این مسئله که بیش از 90 درصد کارگران در کشور قرارداد موقت دارند، به منظور حمایت از حقوق کارگری و امنیت شغلی به وجود آمده است. ثبت شکایات کارگری و کارفرمایی: این زیرسامانه به منظور عدالت بیشتر در رسیدگی به شکایات کارگران و کارفرمایان در حین یا بعد از توقف همکاری طرفین ایجاد شده است. دادرسی کار: در این زیرسامانه فرایند رسیدگی به شکایات کارگران و کارفرمایان به صورت غیرحضوری انجام می‌پذیرد. بیمه بیکاری (مقرری بگیران بیمه بیکاری): کارگرانی که شرایط ثبت درخواست برای دریافت بیمه بیکاری را دارند، با ثبت درخواست خود به صورت آنلاین در این زیرسامانه، مقرری خود را دریافت می‌نمایند. ثبت درخواست بررسی مشاغل سخت و زیان آور - فردی: راه اندازی این زیرسامانه، مشاغلی را که انرژی زیادی از کارگران می‌گیرند و یا آن‌ها را از لحاظ سلامت جسمانی و روانی تحت تاثیر قرار می‌دهند بهتر شناسایی می‌شوند. حمایت از مشاغل: همانطور که از نام زیرسامانه پیداست، این بخش به منظور کمک به راه اندازی مشاغل ایجاد شده است. شناسایی واحد‌های مشکل دار: مشاغلی که به هر دلیلی دچار مشکلاتی اعم از مالی و غیرمالی شده اند با این زیرسامانه می‌توانند مسائل خود را با وزارت کار در میان بگذارند.

با توجه به تجربه‌هایی که تا به حال وزارت کار در مورد شرایط کارگران و کارفرمایان در این حوزه کسب کرده، اقدام به ایجاد سامانه‌ای برای رفع مشکلات حوزه کارگر و روابط بین کارگر و کارفرما نوده است.

هدف وزارت کار از راه اندازی سامانه جامع روابط کار

سامانه کارگر و کارفرما فعالیت خود را در بهمن ماه سال 1398 با ارائه 30 نوع خدمت آغاز نموده که این خدمات هم اکنون به 36 مورد رسیده اند. طرح این سامانه در سال 1396 تصویب شده بود. کاربران برای استفاده از خدمات سامانه کارگر و کارفرما، ابتدا باید فرایند ثبت نام و احراز هویت سامانه کارگر و کارفرما را طی کرده و سپس با توجه به موضوع مورد مراجعه، به یکی از زیرسامانه‌های سامانه جامع روابط کار مراجعه نمایند.

ایجاد سامانه کارگر و کارفرما در حل مشکلاتی مانند عدم شفافیت روابط بین کارگر و کارفرما، پراکندگی امور حوزه کارگری، سنتی بودن و زمان بر بودن بروکراسی اداری مربوط به بررسی و پیگیری امور تاثیر بسزایی داشته است. در واقع، هدف وزارت کار از راه اندازی سامانه جامع روابط کار وصول به اهداف زیر می‌باشد: ایجاد شفافیت آماری و اطلاعات کارگری و کارفرمایی کاهش زمان بروکراسی اداری برای انجام امور کارگری و کارفرمایی کاهش زمان رسیدگی به شکایات و درخواست‌ها توسط وزارت کار ایجاد نظم و شناسایی درست مشکلات جامعه کارگری و کارفرمایی جلوگیری از تخلفات مربوط در این حوزه

فرایند احراز هویت کاربران در سامانه کارگر و کارفرما با همکاری یوآیدی، به صورت دیجیتال و با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی انجام می‌پذیرد. یوآیدی برای احراز هویت دیجیتال کاربران خود از الگوریتم‌هایی مانند تشخیص چهره (Face Verification)، تشخیص زنده بودن چهره کاربر (Liveness Detection) و همچنین یادگیری عمیق (Deep Learning) استفاده می‌نماید.

این فرایند با استفاده از این الگوریتم‌ها با دقت بالای 99% انجام می‌پذیرد؛ بنابراین فرایند احراز هویت کاربران شرکتها، سازمان‌ها و کسب و کار‌های طرف قرارداد با یوآیدی، با سرعت بالا، بدون تعطیلی و در هر ساعتی از شبانه روز به صورت 24 ساعته انجام می‌پذیرد. به این ترتیب در زمان و هزینه سازمان‌ها و کاربران آن‌ها صرفه جویی به عمل می‌آید.

از میان اخبار

(ویدئو) سلاح‌های دست نیروهای مقاومت پنجشیر خبرساز شد

(ویدئو) پروازی طولانی تنها با یک مسافر!