سه‌شنبه 20 خرداد 1404

احمد جمشیدیان مدیر تیم فوتبال سپاهان شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
احمد جمشیدیان مدیر تیم فوتبال سپاهان شد

احمد جمشیدیان، پیشکسوت ارزنده سپاهان به عنوان مدیر تیم فوتبال سپاهان معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - احمد جمشیدیان، پیشکسوت ارزنده سپاهان به عنوان مدیر تیم فوتبال سپاهان انتخاب شد.

جمشیدیان 5 سال در سپاهان بازی کرد و موفق به کسب 3 عنوان قهرمانی در لیگ برتر و یک عنوان قهرمانی در جام حذفی با طلایی‌پوشان شده است.

احمد جمشیدیان که در بین هواداران سپاهان، به عنوان احمد دل پیرو مشهور است، در تیم‌های پاس همدان، شهرداری آستارا، شهرداری همدان و هوادار به عنوان مربی به فعالیت پرداخته است.

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان لازم می‌داند از خدمات و اقدامات احسان بعیدی مدیر سابق تیم فوتبال سپاهان قدردانی نماید. بعیدی به دلیل مسائل تحصیلی شخصی در پایان فصل گذشته از سمت خود استعفا داده بود که در آن مقطع با توجه به شرایط حساس سپاهان، با این پیشنهاد مخالفت شد و در نهایت با موافقت استعفای او، احمد جمشیدیان جایگزین وی شد.