اخطار کتبی به 22 مدیر مدرسه متخلف در نیشابور
نیشابور - مدیر آموزش و پرورش نیشابور از اخطار کتبی به 22 مدیر مدرسه متخلف در این شهرستان خبر داد.
نیشابور - مدیر آموزش و پرورش نیشابور از اخطار کتبی به 22 مدیر مدرسه متخلف در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی قاضی ظهر ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: در طی سال اخیر 26 رتبه در جشنواره نوجوان خوارزمی داشته ایم و همچنین بنا داریم امسال اعزام دانش آموزان نیشابور به مراسم اربعین برای اولین بار در کشور در جهت فضاسازی و اقدامات فرهنگی در این همایش بزرگ مذهبی حضور خواهند داشت.
مدیر آموزش و پرورش نیشابور افزود: ایجاد مدرسه مکانیک ویژه پسران در منطقه چهارده معصوم با کمک خیرین در نیشابور احداث شده است و 22 تفاهم نامه ساخت مدرسه با خیرین نهایی شده است و امیدواریم بتوانیم تا پایان سال جاری نسبت به افتتاح بخشی از این مدارس افتتاح شود.
وی بیان کرد: امتحانات نهایی امسال بر خلاف سالهای گذشته بصورت تمام الکترونیکی بوده و شهرستان نیشابور در بین 47 اداره آموزش و پرورش رتبه 7 استان را کسب کردیم.
قاضی ابراز کرد: موضوع تجاری سازی املاک آموزش و پرورش را در دستور کار داریم و در مرحله اول در هنرستان علم و صنعت شهرستان مجوز تأسیس مغازه را اخذ کرده ایم و این تجاری سازی باعث قربانی فضای آموزشی مدارس نخواهد شد.
مدیر آموزش و پرورش نیشابور خاطرنشان کرد: یکی از غفلتهای بزرگ گذشته در نیشابور جذب نیروی انسانی بوده است و اکنون بیش از 900 نفر در نیشابور تقاضای بازنشستگی داده اند که 500 نفر شرایط بازنشستگی دارند.
وی ادامه داد: خوشبختانه در سهمیه آموزگاران 342 نفر و در سهمیه دبیری شهرستان 308 نفر و بیش از 350 نفر در نقل و انتقالات به حوزه آموزشی نیشابور افزوده شده اند که با این وجود بازهم مشکل کمبود نیروی انسانی را داریم.
قاضی با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در ساعات غیر اداری حضور کادر آموزشی آموزش و پرورش در ستادهای انتخاباتی نامزدها ایرادی ندارد و ما وظیفه داریم تا از دستگاه آموزش و پرورش صیانت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: 471 مدرسه فعال در نیشابور داریم و تاکنون 22 اخطار کتبی به مدیران مدارس بخاطر تخلفات داده ایم و با هیچ مدیر مدرسهای تعارف نداریم.
مدیر آموزش و پرورش نیشابور با اشاره به وضعیت نابسامان عمارت تاریخی مجتهدی اظهار کرد: تنها 50 درصد مالکیت عمارت مجتهدی در اختیار آموزش و پرورش است و 50 درصد دیگر آن در اختیار شرکت سیمان زاوه است و همچنان وضعیت این عمارت بلاتکلیف است و منتظر تشکیل جلسه میراث فرهنگی هستیم.