اخوان: صدور مجوز پروازهای نوروز 1405 آغاز شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: بهمنظور ایجاد نظم در بازار فروش بلیت پروازهای نوروز 1405، صدور مجوز پرواز شرکتهای هواپیمایی آغاز شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: بهمنظور ایجاد نظم در بازار فروش بلیت پروازهای نوروز 1405، صدور مجوز پرواز شرکتهای هواپیمایی آغاز شد
به گزارش خبرگزاری مهر، مجید اخوان، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، صدور مجوز پروازهای نوروز 1405 از روز گذشته توسط سازمان هواپیمایی کشوری آغاز شد تا شرکتهای هواپیمایی فرصت کافی برای برنامهریزی و عرضه پروازهای خود در این ایام به مسافران داشته باشند.
وی افزود: به منظور تأمین تقاضاهای مسافران، محدودیت و ممنوعیت در پروازهای نوروزی از جمله مسیرهای پروازی و همچنین ساعت بهرهوری هواپیماها تا اطلاع ثانوی برداشته شده و در هر یک از مسیرهایی که تقاضا وجود داشته باشد به شرکتهای هواپیمایی مجوز داده خواهد شد.
اخوان با انتقاد از افزایش نرخ در برخی مسیرها بر نظارت مستمر بر قیمت بلیتها تاکید کرد و گفت: در شرایط فعلی بهتر است شرکتهای هواپیمایی همچون زمان عملیات پروازی اربعین در بازار فروش بلیت مطابق با نرخ مصوب عمل کنند.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در پایان از نهایی شدن دستورالعمل حقوق مسافر در روزهای آینده خبر داد و خطاب به شرکتهای هواپیمایی تاکید کرد: سفرهای نوروزی امسال به گونهای برنامهریزی و تنظیم شود تا از بروز هرگونه اختلال در پروازها جلوگیری شده و ضمن رونق کسب و کار شرکتهای هواپیمایی رضایتخاطر مسافران نیز تأمین شود.