ادعای کیمیاگری
با همه تحلیلهای ناامیدکنندهای که درباره نقشآفرینی و جایگاه رسانه در دنیای تغییریافته امروز ارائه میشود، قدرت رسانه همچنان قابل انکار نیست. حتی در نظامهایی مانند ایران که همواره رسانه در آنها مورد بدگمانی حکومت و مردم بوده، در مقاطعی همین رسانهها چنان قدرتنمایی و اثرگذاری داشتهاند که هیچ رکن دیگری به گرد پای آنها هم نرسیده است.
این قدرت و اثرگذاری در روزگار تلخی و تنگنا، در زمانه جولان نیروهایی که هر روزنهای را به روی آگاهی و شفافیت میبندند و در عصر جعل واقعیت، اتفاقا بیشتر هم میشود، رسانه دنیایاقتصاد به مخاطبانش وعده «قدرت پیشبینی» داده است. این شعار که هر روز برای مخاطبان تکرار میشود، در صورت تحقق، قدرت کیمیاگری این رسانه به حساب میآید. ارائه چشمانداز مبتنی بر اطلاعات درکنار جلب اعتماد مخاطبان در زمانه پیشرفت تکنولوژی و دسترسی آسان مردم به انواع محتوای رسانهای، از عوامل موفقیت دنیایاقتصاد در دو دهه گذشته بوده است. اما هر چه زمان میگذرد، حفظ این اعتماد و ادامه مسیر سختتر میشود.
در روزگاری که یافتن چشمانداز حتی میانمدت در عرصههای سیاسی اقتصادی اجتماعی از همیشه سختتر شده، اتکای دنیایاقتصاد به این قدرت کیمیاگری، تداوم حیات و اثرگذاری این رسانه را تقویت خواهد کرد.
--> اخبار مرتبط