چهارشنبه 7 آذر 1403

ارائه تسهیلات بلاعوض به شرکت‌ها برای مالکیت فکری و حضور در نمایشگاه‌های خارجی

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
ارائه تسهیلات بلاعوض به شرکت‌ها برای مالکیت فکری و حضور در نمایشگاه‌های خارجی

معاون توسعه صندوق نوآوری وشکوفایی از حمایت این صندوق از شرکت‌های دانش بنیان حوزه امنیت اطلاعات برای حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی خبر داد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان این حوزه در 15 نمایشگاه خارجی می‌توانند حضور یابند و از شرکت‌های متقاضی برای حضور در نمایشگاه‌های خارجی 120 میلیون تومان حمایت بلاعوض خواهد شد.

به گزارش ایسنا سیاوش ملکی فر امروز در «رویداد مجازی معرفی نیازهای فناورانه حوزه امنیت فناوری اطلاعات (افتا)" هدف از برگزاری این رویداد دو روزه را بازارسازی برای شرکت‌های دانش بنیان و فناور دانست و افزود: از بین 3500 شرکت دانش بنیان فعال درکشور هنوز شرکت‌های دانش بنیان زیادی را می‌بینیم که با خدمات صندوق آشنا نیستند و بهره مندی آنها از خدمات درنظر گرفته شده صندوق کم است و این در حالی است که حتی کوچکترین شرکت دانش بنیان در قالب شرکت نوپا نیز می‌تواند از خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری بهره مند شود.

ملکی‌فر تسهیلات این صندوق را در 4 دسته "مالی"، "ضمانت نامه"، "سرمایه گذاری" و "توانمندسازی" (کمک بلاعوض) به شرکت‌های دانش بنیان ذکر کرد و ادامه داد: این صندوق برای تامین مالی قراردادهای همکاری فناورانه بین طرف‌های عرضه و تقاضا ابزارهای متفاوتی داشته که از جمله آن تسهیلات لیزینگ برای طرف تقاضا است. بر اساس آن هر خریدار می‌تواند 70 تا 80 درصد مبلغ خرید خود از شرکت دانش بنیان را در قالب تسهیلات لیزینگ با نرخ 8 تا 9 درصد به مدت 3 سال از صندوق دریافت کند.

معاون توسعه صندوق نوآوری وشکوفایی، یادآور شد: در مقابل برای طرف عرضه نیز از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی انواع ضمانت نامه، تسهیلات سرمایه در گردش، تسهیلات تولید صنعتی، حمایت بلاعوض اخذ استانداردها، حمایت بلاعوض حفاظت از مالکیت فکری و آموزش و مشاوره های فنی و مدیریتی در نظر گرفته شده است.

ملکی‌فر با ییان اینکه در سال گذشته 14 رویداد معرفی نیازهای فناورانه از سوی صندوق نوآوری برگزار شده است، افزود: دراین رویدادها هزار و 150 شرکت دانش بنیان حضور داشتند و هزار و 659 نیاز فناورانه معرفی شده که 4 هزار و 728 میلیارد تومان قرارداد و تفاهم نامه در این رویدادها منعقد شده است، همچنین به تدریج این قراردادها در حال انعقاد هستند.

حمایت برای حضور دانش بنیان‌ها در نمایشگاه 

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت از شرکت‌های دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی را از دیگر تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی دانست و یادآور شد: در سال جاری از شرکت‌های دانش بنیان برای حضور در 12 نمایشگاه داخلی حوزه امنیت فناوری اطلاعات تا سقف 30 میلیون تومان حمایت بلاعوض می‌شود که از آن جمله می‌توان به بیست وششمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر (الکامپ)، بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی صنایع مخابرات و اطلاع رسانی (تلکام)، چهارمین نمایشگاه بین المللی لیزر و فوتونیک ایران، هفتمین نمایشگاه صنعت بومی سایبری، پانزدهمین نمایشگاه الکامپ - شهر هوشمند، نمایشگاه نوآوری، فناوری اطلاعات و ارتباطات (کیتکس 2020)، چهارمین نمایشگاه بین المللی شهر هوشمند، بیست و سومین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر (الکامپ و تلکام)، اولین نمایشگاه تخصصی اپلیکیشن، نمایشگاه الکامپ، دهمین جشنواره رباتیک و هوش مصنوعی و نمایشگاه تخصصی فناوری اطلاعات و حراست اشاره کرد.

ملکی فر با اشاره به اینکه شرکت‌ها می توانند نمایشگاه‌ها را در این بخش معرفی کنند، گفت: شرکت‌های دانش بنیان در 15 نمایشگاه خارجی می‌توانند حضور یابند و از شرکت‌های متقاضی برای حضور در نمایشگاه‌های خارجی 120 میلیون تومان حمایت بلاعوض خواهد شد، شرکت‌های دانش بنیان می توانند با مراجعه به سامانه غزال این درخواست را ثبت کنند.

حمایت از استاندارد سازی محصولات دانش بنیان

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص حمایت بلاعوض صندوق برای اخذ استانداردها، گفت: این صندوق برای اخذ 8 استاندارد داخلی و خارجی شامل مجوز فتا، ارزیابی امنیت محصول، مجوز پدافندی، کمک بلاعوض ارائه می‌کند.

به گفته وی این حمایت‌ها تا سقف 40 میلیون تومان حمایت بلاعوض برای تاییدیه‌های داخلی، تا سقف 40 میلیون تومان حمایت بلاعوض برای استانداردهای تخصصی و تا سقف 150 میلیون تومان حمایت بلاعوض برای استانداردهای صادراتی برای این دسته از شرکت‌ها در نظر گرفته شده است.

وی درمورد حمایت این صندوق از مالکیت فکری هم اظهار کرد: برای این منظور تا سقف 9 میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت اختراع داخلی، تا سقف 200 میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت اختراع خارجی، تا سقف 100 میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت نشان تجاری خارجی و تا 45 میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت طرح صنعتی خارجی و تا سقف 20 میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت حق به نژادی به شرکت‌های حوزه امنیت فناوری اطلاعات اعطا می کند.

ملکی فر یادآور شد: در این رویداد مجازی دو روزه 493 نفرشرکت کرده اند که از این تعداد 388 نفر از شرکت های دانش بنیان، 21 نفر از شرکت های در فرآیند دانش بنیانی و 84 نفر نیز از سایر نهادها و موسسات هستند.

انتهای پیام