ازدواج جوانان
ازدواج جوانان
در خجسته سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها فضای حسینیه امام خمینی (ره) معطر به یاد و نام دخت گرامی پیامبر اعظم (ص) شد و مداحان و شاعران اهلبیت علیهم السلام به قرائت اشعاری در وصف آن بانوی بزرگ اسلام پرداختند.
موذن نسب از پنجاه و هشتمین جشن ازدواج در سالن های ورزشی سپاه خبر داد و گفت: این سالن ها به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می گیرد.
تهران - ایرنا - در پایان مراسم چهلمین و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، قطعنامه پایانی این مراسم قرائت شد.
راهپیمایان سراسر کشور در قعطنامه پایانی راهپیمایی 22 بهمن تاکید کردند: برگزاری انتخابات پرشور را مظهر عظمت و پشتوانه امنیت ملی و مصداق عینی جمهوریت نظام مقدس اسلامی است.
راهپیمایان 22 بهمن، عزم جدی برای انتقام سخت شهادت سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را مطالبه همگان عنوان کردند.
اقتصادنیوز: مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی در چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به مثابه هرسال به خیابان ها آمدند تا ضمن بیعت با آرمان های امام راحل و رهبر انقلاب، حماسه ای دیگر خلق کنند.
مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی در چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به مثابه هرسال به خیابان ها آمدند تا ضمن بیعت با آرمان های امام راحل و رهبر انقلاب، حماسه ای دیگر خلق کنند.
راهپیمایان 22 بهمن، عزم جدی برای انتقام سخت شهادت سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را مطالبه همگان عنوان کردند.
قطعنامه راهپیمایی سراسری یوم الله 22 بهمن 1398 در راهپیمایی امسال در 6 بند قرائت شد.
هوشیاری همگان در برابر نفوذ نااهلان در ارکان تصمیمسازی و تصمیمگیری، همت جهادی و اهتمام جدی مسئولین برای پاسخگویی صادقانه و عملی به مطالبات به حق مردم بهویژه در زمینه اشتغال، ازدواج جوانان، معیشت، مبارزه با تورم و گرانی افسارگریخته، تحقق عینی اقتصاد مقاومتی با رونق تولید، ایستادگی و مقاومت شجاعانه در برابر نظام سلطه و پرهیز مطلق مقامات کشوری به ویژه دولتمردان از هر نوع حاشیهسازی...
قطعنامه راهپیمایی سراسری یومالله 22 بهمن سال 1398 از سوی حجتالاسلام و المسلمین سید محسن محمودی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران قرائت شد.
در قطعنامه راهپیمایی 22 بهمن بر عزم و اراده ملت ایران برای گرفتن انتقام سخت شهادت سردار دلها تاکید شد.
راهپیماییکنندگان یومالله 22 بهمن 98 ضمن تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل و تجدید بیعت با مقتدای عظیمالشأن امت اسلامی، به عزم جدی برای انتقام سخت شهادت سردار دلها و همرزمانش تاکید کردند و هر نوع زمزمه شوم و ذلتبار مذاکره با مصداق اتم استکبار را شدیدا محکوم کردند.
در حالی که یکی از نمایندگان مجلس توصیه می کند مردان کم درآمد ازدواج نکنند! دیگر کشورهای مسلمان چه تسهیلاتی برای ازدواج جوانانشان ارائه می دهند؟