چهارشنبه 5 آذر 1404

از تجربه طلاق والدین تا خشونت خانگی و دیدن مرگ پدر در برابر چشم / تونل تاریکی که هستی مهدوی پشت سر گذاشته است

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
از تجربه طلاق والدین تا خشونت خانگی و دیدن مرگ پدر در برابر چشم / تونل تاریکی که هستی مهدوی پشت سر گذاشته است

هستی مهدوی که شاید پررنگ‌ترین نقشش دست کم برای تماشاگران شبکه نمایش خانگی نقش آلما در سریال «آکتور» باشد از کودکی و نوجوانی دردآورش گفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هستی مهدوی، بازیگر در پادکست «رختکن بازنده‌ها» از پدری گفت که سال‌ها او را تحت خشونت خانگی قرار داده بود و سرانجام در برابر چشم‌های هستی، خودش را کشت. (اگر به خودکشی فکر می‌کنید یا از قصد فرد دیگری در این زمینه آگاهید، لطفا حتما با شماره‌های: 123 اورژانس اجتماعی، 1480 صدای مشاور، 115 اورژانش شهری تماس بگیرید. سامانه طعم گیلاس نیز یک سامانه نوشتاری است که دسترسی 24 ساعته به مشاور بحران را در قالب چت فراهم می‌کند.)

او با یک کودکی و نوجوانی پیچیده سرانجام اما توانست کاری کند که آرزویش محقق شود. بازی در برابر دوربین.

مهدوی، متولد ملایر در این پادکست از روزهای خوشش هم می‌گوید. روزهایی که پدرش برای او برادرش وقت می‌گذاشت و چیزهای تازه یادشان می‌داد. همین پدر اما به زندان افتاد. بعدتر معتاد شد و بعد هم مادر، خانه را ترک کرد. هستی با پدرش ماند. پدری که تحت خشونت خانگی قرار می‌داد. از شیوه مرگ پدر که بگذریم، هستی مهدوی از جایی به بعد جرقه‌های به تحقق پیوستن آرزویی را می‌بیند که آرزوی پدرش هم بود: بازیگر شدن.

242242

کد مطلب 2147497