سه‌شنبه 27 آبان 1404

از نرسیدن زور رئیس جمهور به خودروساز‌های داخلی تا فروش آزادانه قرص تجاوز در فضای مجازی! + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع

در برنامه راس یک 26 آبان SNNTV به مسائل مختلفی از قبیل نمونه کوچکی از دروغ‌هایی که روحانی گفتند؛ جراحی زیبایی توسط افراد غیر پزشک!؛ توصیه خبرگزاری دانشجو به روحانی؛ آیا وزارت نیرو آماده زمستان هست؟ و... پرداخته شد.

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو_ در برنامه راس یک 26 آبان SNNTV به مسائل مختلفی از قبیل سابقه جنجالی معاون وزیر ورزش؛ گردن گرفته نشدن روحانی حتی توسط جهانگیری؛ سیدبندی جام جهانی و... پرداخته شد.

وفاق فقط زمانی خوب است که وزیر استیضاح می شود؟

شایان دنیادیده خبرنگار SNNTV در جریان برنامه «راس یک» گفت: یک انتصابی اخیراً داشت آقای پزشکیان در خصوص بهینه‌سازی مصرف انرژی و آقای سقاب اصفهانی را به این سمت منصوب کرد. این قضیه گویا به برخی از اعضای شورای اطلاع‌رسانی دولت خوش نیامد و موجب شد که حتی یکی دو نفر از این‌ها استعفا دهند. آقای فیاض گویا در اعتراض به این انتصاب استعفا داد.

وی افزود: روزنامه‌های اصلاح‌طلب هم حسابی به دولت تاختند و شمشیر از رو بستند و گفتند این چه انتصابی بود و این چه وفاقی است. فضای توییتر که همان ایکس فعلی است نیز بسیار متشنج شد و بگو مگوهای زیادی بین آقای یوسف پزشکیان و یکی از چهره‌های سیاسی رخ داد.

خبرنگار SNNTV ادامه داد: نکته جالب این بود که مسئله وفاق تنها زمانی برای دوستان خوب است که انتصاب‌ها به مذاقشان خوش بیاید. زمانی که وزیرشان برای استیضاح به مجلس می‌رود، وفاق خوب است و همه دفاع می‌کنند، اما وقتی انتصابی رخ می‌دهد که با جریان سیاسی آن‌ها هم‌راستا نیست، وفاق ترک می‌خورد و استعفا می‌دهند.

وی گفت: یک بگو مگوی دیگر هم به نام یوسف پزشکیان، یکی از شعرهای 33، در فضای ایکس اتفاق افتاد که هفت تا ده توییت پشت سر هم زد و فقط در خصوص این موضوع بحث کرد. این هم به نوبه خود جالب بود.