استارت خوب پیکان در آغاز نیم فصل دوم / دست ذوب آهن در تهران خالی ماند
تیم فوتبال پیکان موفق شد اولین بازی خود در تیم فصل دوم را با پیروزی به پایان برساند.
به گزارش مشرق، تیمهای فوتبال پیکان و ذوبآهن در هفته شانزدهم لیگ برتر امروز جمعه 26 دی و از ساعت 15 با قضاوت احسان اکبری در ورزشگاه پاس تهران به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه 2 بر صفر به سود شاگردان سعید دقیقی به پایان رسید. حجت احمدی و فرید امیری زننده گل های بازی بود.
بازیکنان پیکان بازی را بهتر آغاز کردند و در دقیقه 6 برای این تیم کرنر به دست آمد که شاهین توکلی با سر به توپ ضربه زد و توپ او با اختلاف کمی از کنار دروازه به بیرون رفت.
در دقیقه 28 و در نزدیکی محوطه جریمه پیکان به سود تیم ذوبآهن ضربه آزاد شکل گرفت که امیرحسین جدی پشت توپ ایستاد و توپ او به تیرک دروازه پیکان برخورد کرد.
سه دقیقه بعد از این حمله بازیکنان پیکان توسط مهدی نجفی صاحب موقعیت شدند و مصاف تک به تک او با داود نوشی صوفیانی را دروازهبان ذوبآهن پیروز شد و توپ او را به کرنر فرستاد.
بازیکنان ذوب آهن در نیمه دوم بازی را بهتر از میزبان آغاز کردند و در دقیقه 63 روی اشتباه بازیکن پیکان، توپ به آرش مرتضوی رسید و او اقدام به شوت زنی کرد که توپ او را دروازهبان پیکان در اختیار گرفت.
حجت احمدی که از ابتدای نیمه دوم برای پیکان وارد زمین شده بود در دقیقه 76 صاحب توپ شد و با ضربه ای زیبا از بیرون محوطه جریمه ذوبآهن موفق به گلزنی شد.
پس از گلزنی پیکان، باز هم شاگردان دقیقی سوار بر بازی بودند و در دقیقه 5+ 90 با پاس زیبای فرشید باقری مدافع ذوبآهن دچار اشتباه شد و توپ به تیرک دروازه این تیم برخورد کرد و در ریباند، فرید امیری موفق شد گل دوم را برای پیکان به ثمر برساند.
با کسب سه امتیاز این بازی پیکان 18 امتیازی شد و به رده دهم جدول صعود کرد و ذوبآهن 14 امتیازی باقی مانده و در رده چهاردهم قرار گرفت.