استاندارد سمنان 2هزار و 135 نمونهبرداری در نیمه اول امسال انجام داد
سمنان - ایرنا - مدیرکل استاندارد استان سمنان گفت: 2 هزار و 135 مورد نمونهبرداری از واحدهای تولیدی، مراکز عرضه و توزیع کالای این استان در 6 ماه ابتدایی سال 99 توسط این سازمان انجام شد.
عباس رستمی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کارشناسان استاندارد با حضور در واحدهای تولیدی اقدام به نمونه برداری تصادفی کالاهای تولید شده در صنایع استان سمنان با هدف تطبیق با استانداردهای تدوین شده میکنند.
وی با بیان اینکه کالاهای نمونه برداری شده از لحاظ استانداردهایی که برای آنها الزامی است، مورد بررسی و یا آزمون قرار می گیرند تصریح کرد: 2 هزار و 113 نمونه برداری از واحد تولیدی استان سمنان در این مدت انجام شد.
مدیرکل استاندارد استان سمنان خاطرنشان کرد: در 6 ماه ابتدایی امسال 608 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی استان انجام گرفت.
وی بیان کرد: اگر کالایی پس از آزمون به لحاظ کیفی و نداشتن شرایط استاندارد دارای نقص و ایراد بود، موارد تخلف به واحد تولیدی گوشزد و هشدار داده می شود و بسته به شرایط نقص، حتی می توان نسبت به ابطال پروانه کاربرد نشان استاندارد محصول یاد شده اقدام کرد.
رستمی با اشاره به یک هزار و 861 مورد بازرسی از مراکز عرضه استان سمنان در این مدت، اضافه کرد: 22 فقره نمونهبرداری از این مراکز در صنایع غذایی، کشاورزی، شیمیایی و فلزات گرانبها انجام شد.
625 واحد تولیدی فعال تحت پوشش استاندارد استان سمنان قرار دارد.
*س_برچسبها_س*