استان آذربایجان غربی
استان آذربایجان غربی
نشست رئیس قوه قضائیه با اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید شد که متغیرهای امنیتی و سیاست خارجی، همچنان متغیرهای مهمی برای جمهوری اسلامی ایران هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه در نشست امروز با نمایندگان، حجتالاسلام «عبداللهی» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات دستگاه قضا در سخنانی بر ضرورت تقویت تعامل و ارتباط این مرکز با کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد. وی گفت: در دوره کرونا تنها دستگاهی که به دلیل خدمترسانی به مردم، نتوانست قاعده شیفتبندی کارکنان خود را رعایت کند قوه قضاییه بود. رئیس...
تهران - ایرنا - با آغاز روند صدور روادید گردشگری خارجی از ابتدای آبان چند تور گردشگری به ایران آمدند؛ که فراتر از پیش بینیها بوده است.
قوه قضائیه در دوره تحول و تعالی و در راستای احیای حقوق عامه، به موضوع سهولت دسترسی مردم به کالاهای اساسی و ترخیص فوری کالاها از گمرکات ورود جدی داشته است.
دستگاه قضایی در دوره تحول و تعالی، بنا بر تاکیدات محسنی اژهای، در راستای احیای حقوق عامه به موضوع سهولت دسترسی مردم به کالاهای اساسی و همچنین ترخیص فوری کالاها از گمرکات ورود جدی داشته است.
درحالی نوسانهای آماری و عادیانگاری بسیاری از هموطنان موجب نگرانی کارشناسان در مدیریت پیک بعدی کرونا شده است که براساس برنامهریزیها قرار است با مدیریت هوشمند قرنطینه هزینههای پیک ششم مدیریت شود.
قاچاقچیان حرفه ای با آشنایی از روند بهره مندی از معافیت های موجود در پوشش این فعالیت ها اقدام به واردات کالا کرده و به جای تزریق به بازار داخل استان، کالای ترخیص شده را با انحراف از مسیر اصلی به خارج استان انتقال و سود هنگفتی را کسب می کنند.
حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای رییس قوه قضاییه روز جمعه 14 آبان ماه طی بازدیدی 3 ساعته از انبار مرکزی جمع آوری و فروش اموال تملیکی در تهران، در جریان عملکرد و مسائل و مشکلات این مجموعه قرار گرفت و از مسئولان سازمان اموال تملیکی خواست ظرف دو هفته به وضعیت انبارهای اموال تملیکی سامان دهند.
دستگاه قضائی در دوره تحول و تعالی، بنا بر تأکیدات محسنی اژهای، در راستای احیای حقوق عامه به موضوع سهولت دسترسی مردم به کالاهای اساسی و همچنین ترخیص فوری کالاها از گمرکات ورود جدی داشته است.
تهران - ایرنا - دستگاه قضایی در دوره تحول و تعالی، بنا بر تاکید حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای در راستای احیای حقوق عامه به موضوع سهولت دسترسی مردم به کالاهای اساسی و ترخیص فوری کالاها از گمرکات ورود جدی داشته است.
با دستور رئیس دستگاه قضا، در راستای احیای حقوق عامه به موضوع سهولت دسترسی مردم به کالاهای اساسی، قوه قضاییه به موضوع ترخیص فوری کالاها از گمرکات ورود پیدا کرده است.
رشت - پیکر مطهر سرباز وطن شهید «رضا هدایتی» در رشت تشییع شد.