استان تهران
استان تهران
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با تصمیم هیئت دولت و در پی تداوم گرمای شدید و ضرورت صرفهجویی در مصرف آب و برق، روز چهارشنبه 27 تیر در استان تهران تعطیل اعلام شد. فرصتی است برای استراحت، سفر کوتاه یا در کنار خانواده بودن؛ البته با رعایت نکات ایمنی و صرفهجویی در مصرف انرژی.
استاد مدیریت منابع آب دانشگاه تهران هشدار داد با ادامه روند فعلی، از شهریور ماه سدهای اصلی تهران یکی پس از دیگری از دست خواهند رفت.
سخنگوی دولت نوشت: با تصمیم هیئت دولت و در پی تداوم گرمای شدید و ضرورت صرفهجویی در مصرف آب و برق، روز چهارشنبه، یک مرداد در استان تهران تعطیل اعلام شد.
اقتصادنیوز: سخنگوی دولت اعلام کرد که با تصمیم هیئت وزیران، اول مرداد در استان تهران تعطیل است.
سخنگوی دولت اعلام کرد: با تصمیم هیئت وزیران، اول مرداد در استان تهران تعطیل است.
سخنگوی دولت اعلام کرد که با تصمیم هیئت وزیران، اول مرداد در استان تهران تعطیل است.
سخنگوی دولت اعلام کرد چهارشنبه 1 مرداد به دلیل صرفهجویی در مصرف آب و برق، استان تهران تعطیل شد.
سخنگوی دولت اعلام کرد که با تصمیم هیئت وزیران، اول مرداد در استان تهران تعطیل است.
سخنگوی دولت اعلام کرد: با تصمیم هیئت وزیران، اول مرداد در استان تهران تعطیل شد.
اقتصادنیوز: به تبع کاهش شدید بارشهای استان تهران در سال آبی جاری، وضعیت سدهای استان نیز با افت قابل توجه ذخایر آبی مواجه شده است.
در واقع، ذخایر فعلی سدهای تأمین آب تهران، کمتر از نصف ذخایر آبی در شرایط نرمال است.
اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از رخداد موج گرمایی در تهران، از روز شنبه 28 تیرماه تا چهارشنبه اول مردادماه خبر داد. شرایط پیشرو، ماندگاری توده هوای گرم و افزایش نسبی دما در بعضی نواحی بهویژه طی دوشنبه 30 تیرماه و سه شنبه 31 تیرماه را به همراه خواهد داشت و در سطح استان تهران به ویژه نیمه جنوبی آن اثرگذار خواهد بود.
با خشکسالی بیسابقه 60 سال اخیر و کاهش شدید ذخایر سدهای تأمینکننده آب پایتخت، منابع آبی تهران به پایینترین سطح در یک قرن گذشته رسیده و زندگی میلیونها نفر در معرض خطر قرار گرفته است.
اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید و احتمال رخداد طوفان گرد و خاک در استان هشدار زرد صادر کرد.