دوشنبه 2 شهریور 1405

استان خوزستان

استان خوزستان

وب‌گاه ورزش سه

به نظر می‌رسد امید حامدی‌فر خرید بعدی استقلال در فصل نقل و انتقالات تابستانی باشد.

وب‌گاه خبر آنلاین

ورزش سه نوشت: به نظر می‌رسد امید حامدی‌فر خرید بعدی استقلال در فصل نقل و انتقالات تابستانی باشد.

خبرگزاری مهر

اهواز - رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: سرانه فضای آموزشی هشت استان پایین‌تر از استاندارد کشوری یعنی 5.2 مترمربع است که استان خوزستان نیز چنین شرایطی دارد.

خبرگزاری مهر

اهواز - هوای 13 شهر استان خوزستان امروز در شرایط آلوده قرار دارد و سالمندان از تردد در این هوای آلوده خودداری کنند.

وب‌گاه ورزش سه

دفاع وسط سابق تیم ملی که سه سال است از بازی در مستطیل سبز کناره گیری کرده می گوید ایران می‌تواند شگفتی ساز باشد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

حجت‌الاسلام موسوی‌فرد با اشاره به افزایش میزان اجاره‌بها یادآور شد: برخی از مردم محروم توانایی پرداخت اجاره‌بها را ندارند و لازم است که صاحب‌خانه‌ها با آنها تعامل کنند.

وب‌گاه مشرق نیوز

فرمانده انتظامی استان خوزستان از اجرای طرح جمع آوری سلاح و مهمات غیر مجاز خبر داد.

وب‌گاه گسترش

نماینده مردم اهواز نسبت به تعویق اجرای طرح رتبه بندی معلمان به دولت اعتراض کرد و خواستار هر چه سریع تر این طرح شد.

خبرگزاری دانا

آسمان شهر لیکک بازهم با هجوم شدید ریزگردها و هوای ناسالم مواجه شده است.

خبرگزاری مهر

آبادان - وزیر میراث فرهنگی و گردشگری از شرکت‌های کشتی سازی بندر چوئبده آبادان دیدن کرد و با ظرفیت‌های آنها آشنا شد.

خبرگزاری مهر

اهواز - دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان گفت: هفته گذشته کیفرخواست یکی از مقام‌های ارشد اسبق استان به اتهام اختلاس و ارتشاء صادر شد.

وب‌گاه الف

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان گفت: اخیرا پرونده تخلف برخی از مدیران شهرداری‌ها، ادارات و سازمان‌های دولتی و خصوصی خوزستان در دادسرای عمومی و انقلاب کارکنان تهران در حال رسیدگی است.

وب‌گاه مشرق نیوز

جذب پول خارجی در کف 5 ساله و رکوردشکنی دولت سیزدهم در صادرات غیرنفتی ادامه دارد، سایر عناوین اقتصادی مهم امروز روزنامه‌ها هستند.

خبرگزاری دانا

بیست و چهارمین دوره رنکینگ کشوری اسنوکر در دسته برتر با قهرمانی قره گوزلو و نائب قهرمانی سرخوش به پایان رسید.

وب‌گاه خبر آنلاین

فارس نوشت: حبیب حیبر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز، در رابطه با آمار بیماران مسمویت‌های الکی در بیمارستان‌های استان گفت: از تاریخ 23 خرداد تا 31 خرداد امسال تعداد 76 نفر بر اثر مصرف الکل تقلبی دچار مسمومیت شده و در بیمارستان بستری شدند.

وب‌گاه خبر آنلاین

به بهانه چاپ کتاب روزبه کردونی به عنوان «رفاه اجتماعی و سیاستگذاری میاندارانه» که مجموعه ای از مقالات با سرفصلهایی مانند میانداری در سیاستگذاری اجتماعی، رفاه و تامین اجتماعی، مسایل مربوط به همه گیری کرونا، مسایل و آسیبهای اجتماعی، محیط زیست و چالشهای استان خوزستان، اعتماد اجتماعی و سیاست است، گفت‌وگویی لایو در اینستاگرام خبرآنلاین با حضور نویسنده کتاب، محمد فاضلی و عبدالجواد موسوی انجام...