استان خوزستان
استان خوزستان
حفاری اهواز پیروزی مهمی در خانه راگا به دست آورد و با یک پیروزی دیگر، به فرار از منطقه سقوط به لیگ دسته اول فوتسال امیدوار خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر مرتضی آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در نشست مجازی جبهه پایداری انقلاب اسلامی استان خوزستان گفت: باور به ولایت فقیه رژیم پهلوی را نابود کرد و مردم را مقابل نظام سلطه مسلح کرد.
تازه ترین گزارش اجرای طرح یارانه دستمزد نشان می دهد که استان خوزستان با ثبت بالاترین تعداد داوطلب و بنگاه پذیرنده، بیشترین استقبال کارجویان و کارفرمایان از این طرح را به خود اختصاص داده است.
تسنیم، نوشت: رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: جهاد عظیم تبیین یک وظیفه همگانی است و جوانان انقلابی باید عالمانه وارد عرصه جهاد تبیین شده و دستاوردهای انقلاب را بیان کنند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: جهاد عظیم تبیین یک وظیفه همگانی است و جوانان انقلابی باید عالمانه وارد عرصه جهاد تبیین شده و دستاوردهای انقلاب را بیان کنند.
با آغاز موج جدید شیوع کرونا در سطح کشور ابهاماتی در خصوص برگزاری رقابتهای کشتی فرنگی جام تختی بوجود آمد که با واکنش متولیان امر مواجه شد.
در هفتهای که گذشت قتل زن جوان 17 ساله اهوازی و متعاقب آن توقیف پایگاه خبری رکنا به عنوان منبع منتشرکننده این خبر از جمله مهمترین و پربحثترین اخبار حقوقی و قضایی بودند.
قهرمان وزن 97 کیلوگرم مسابقات کشتی فرنگی کشور معتقد است برای رسیدن به دوبنده تیم ملی باید تمامی مراحل چرخه انتخابی را با همین روال ادامه دهد.
اهواز - رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه کلید فضای مجازی در دست دشمن است، گفت: در آمریکا بیش از 270 قانون برای بخش فضای مجازی است ولی در کشور ما یک قانون هم در این حوزه نداریم.
6 پروژه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان به مناسبت 22 بهمن به صورت ویدئو کنفرانسی بهره برداری و کلنگ زنی شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در کشور آمریکا بیش از 270قانون در بخش فضای مجازی است و در چین و ترکیه نیز قوانین زیادی در این حوزه است ولی در کشور ما متاسفانه یک قانون هم در این حوزه نداریم.
استخر بین المللی شهید نادر حمید با همت شرکت ملی حفاری امروز با حضور مسوولان به افتتاح رسید.
نماینده اهواز گفت: اگر قرار است مطالبه حق مردم باشیم با سیاه نشان دادن استان و مردم، کوتاهی 20 ساله مسئولان از نماینده مجلس گرفته تا استاندار و فرماندار را این گونه منعکس نکنیم و مطالبه به حق داشته باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی گفت: مردم خوزستان چه در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در همراهی با امام و در دوران پیروزی انقلاب اسلامی در همراهی با انقلاب و چه بعد از آن، در مقاطع مختلف این حضور را دیدیم و به آن مباهات میکنیم.
ما در اوج شیطنت دشمن و پس از یک دهه تحریم شاهد پیشرفت هایی هستیم که نمونه ای از این پیشرفت ها و طرح ها امروز در خوزستان افتتاح می شود. این پروژه ها در توسعه استان بسیار تاثیرگذار است و امیدواریم این مسیر با قدرت ادامه یابد تا سال های اینده پیشرفت های بیشتری را در درون کشور و استان خوزستان شاهد باشیم.
استاندار خوزستان با اشاره به اینکه دولت انقلابی عزم خود را جزم کرده تا بسیاری از مسایل و مشکلات را جبران کند، گفت: تحریم نیز با همت ملت ایران در حال شکست است.