استان خوزستان
استان خوزستان
دبیر انجمن کارخانجات قند و شکر با بیان اینکه نگران مزارع نیشکر که تحت تاثیر بحران آب قرار دارند هستیم، گفت: کشور در آستانه خودکفایی مجدد در حوزه شکر قرار دارد.
سازمان راهنمایی و رانندگی خوزستان در شرایط کرونایی برای کاهش میزان تماس افراد و احتمال سرایت بیماری، دو قانون عمده را برای شهرهای بحرانی و درگیر کرونا وضع کرده است.
در جلسه علنی امروز، گزارش کمیسیون عمران مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکتهای آب و فاضلاب استان خوزستان از سال 1394 تا پایان شهریور ماه1399 در دستور کار قرار گرفت و نمایندگان با 174 رای موافق با تحقیق و تحفحص موافقت کردند.
امروز جلسه شورای آموزش و پرورش چند دستور کار داشت که شامل بررسی شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل و رونمایی از سامانه جلوگیری از بیسوادی و انسداد آن است که برای اولین بار توسط استان خوزستان طراحی شد. در این سامانه راهکارهایی، ویژه دانشآموزان بازمانده از تحصیل ارائه شده است.
شکسته شدن تمامی رکوردهای کرونایی در هجدهمین روز از مرداد 1400 زنگ هشداری را به صدا درآورده است که درصورت بیتوجهی به آن عامل شکلگیری پیک ششم کرونا در کشور با هزینه بسیار بالا خواهیم بود.
بررسیهای مربوط به طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی / اعلام وصول استعفای علیرضا زاکانی / تصویب تحقیق و تفحص از شرکت های آب و فاضلاب خوزستان / تصویب تقاضای تفحص از دریافت حقوقهای نجومی و... از جمله مهمترین اخبار امروز (سه شنبه) نوزدهم مرداد ماه 1400 مجلس است که میتوانید مشروح آن را در لینکهای زیر بخوانید.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکتهای آب و فاضلاب استان خوزستان موافقت کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با درخواست تحقیق و تفحص از شرکتهای متولی آب و فاضلاب خوزستان موافقت کردند.
سخنگوی صنعت برق جنوب غرب کشور از خروج چند نیروگاه برقآبی از مدار به دلیل کاهش تراز آب پشت سدها خبر داد.
نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی علت تشنگی در استان خوزستان را سوء مدیریت دانست و گفت که دولت جدید اقدام کلی برای مدیریت و حکمرانی منابع آب انجام دهد.
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش آغاز شد و ادامه رسیدگی به طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در دستور کار قرار گرفت.
نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تعدد طرح های تحقیق و تفحص تاکید کرد که باید برای حل مشکلات از ظرفیت کمیسیون های تخصصی استفاده شود.
صبح امروز سهشنبه 19 مرداد 1400 جمعی از نخلداران استان خوزستان در اعتراض به کم آبی، از بین رفتن نخستانها، سیاستهای قیمت گذاری و ورود دلالان به خرید و آنچه خسارات جبران ناشدنی دانستند وارد سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شدند و فعالیت این اداره را متوقف کردند./ عصرجنوب
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه، 19 مردادماه) مجلس شورای اسلامی با 174 رأی موافق، 22 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 223 نماینده حاضر در جلسه با تقاضای تعدادی از نمایندگان جهت تحقیق و تفحص از شرکتهای متولی آب و فاضلاب خوزستان موافقت کردند. عبدالجلال ایری سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در جریان ارائه گزارش تقاضای تعدادی از نمایندگان...
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکتهای آب و فاضلاب استان خوزستان موافقت کردند.
رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان گفت: اگر تدبیری برای رهاسازی آب سد کرخه و دز به هورالعظیم نشود، این آب فایدهای برای محیط زیست و دامداران استان نخواهد داشت.